Horoscop miercuri, 23 decembrie. Racii au parte de bucurii din partea persoanei iubite

Astrolog Roxana Lușneac 22.12.2020, 19:08
Horoscop miercuri, 23 decembrie. Racii au parte de bucurii din partea persoanei iubite

Horoscop miercuri 23 decembrie. Noutăți pentru toate zodiile chiar înainte de Crăciun, se anunță a fi o zi extrem de încărcată. Ultimele pregătiri se fac în această zi, iar anumite zodii sunt favorizate. Haideți să aflăm împreună despre care nativi este vorba și să nu uităm să ținem cont de numerele norocoase ale zilei, care sunt 6, 45, 36 și 57, în timp ce culorile care favorizează șansa sunt roz și argintiu.

Horoscop miercuri 23 decembrie. Ce se întâmplă cu zodiile în această zi

Berbec

Din punct de vedere financiar simțiți că sunteți într-un echilibru și asta vă ajută pentru planurile pe care le aveți. Fie că aveți mai multe cumpărături de făcut, fie că va gândiți pe termen lung, aceste dorințe se vor îndeplini.

Taur

Nu uitați că în primul rând intenția contează, chiar dacă unele lucruri iau un pic de timp pentru a fi îndeplinite așa cum va place. Atenție la neatenție și la grabă, astrele va susțin dacă sunteți cumpătați.

Gemeni

Munca nu e ușoară în această perioada și până și cel mai mic efort pare a fi unul considerabil, mai ales că gândurile vă stau la depărtare, la cei dragi sau chiar la zilele de sărbători.

Rac

Cei din jur te susțin în ceea ce îți dorești, iar persoana iubită pare că și-a învățat anumite lecții și acum e gata să se bucure alături de tine de zilele ce vin. Profită de fiecare moment și etapă.

Leu

Cei din jur vă susțin, iar voi va gândiți cum îi bucurați și cum să le facem niște surprize. Aveți grijă de inițiativele pe care le luați, deoarece repercusiunile vor fi pe termen lung.

Fecioară

Anumite câștiguri pot veni la orizont sau efectiv acum poți apela la niște surse exterioare pentru a obține anumite beneficii. Cheltuielile sunt multe, dar încercați să vă păstrați starea de spirit pozitivă.

Săgetătorii trebuie să accepte oamenii așa cum sunt

Balanță

Muncă este la ordinea zilei deși pe de altă parte nu ai un mare chef, mai ales că ai preferă să te ocupi doar de ce îți face plăcere. Încearcă să găsești un echilibru în tot, mai ales fă-ți timp pentru activitățile care te stimulează pozitiv.

Scorpion

Anumite drumuri scurte sau chiar călătorii te pot ocupă măcar în plan deocamdată. Grijile încă sunt prezente, iar noi teritorii trebuie cumva descoperite. Fă-ți curaj și fă pași înainte, doar așa evoluezi.

Săgetător

Anumite persoane încă țin distanța, iar asta poți să accepți până în punctul în care nu înțelegi anumite motive. Comunicarea este cheia pentru a află motivele, a face lumină în grijile tale, dar unii oameni trebuie acceptați așa cum sunt.

Capricorn

Anumite planuri tind să îți iasă fix așa cum ți-ai dorit, iar altele vor trebui amânate până după sărbători. Da-i timpului timp, ai grijă de tine și de cei dragi. Nimic nu e sigur în acest moment și trebuie să înveți să trăiești și tu cu asta.

Vărsător

Cei dragi îți sunt alături și împreună puteți face diverse activități antrenante. Fie că acestea țin de treburile casnice sau de efectiv de serviciu, ele îți dau o stare de liniște.

Pești

Lucrurile încă nu se mișcă în direcția dorită, dar cu ajutorul celor din jur vedeți acum totul cu un optimism aparte. Nu ezitați să faceți mișcare și să rezolvați din treburile restante.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...