Horoscop miercuri, 22 decembrie 2021. Zodia care trebuie să treacă peste un blocaj

Astrolog Roxana Lușneac 21.12.2021, 20:59
Horoscop miercuri, 22 decembrie 2021. Zodia care trebuie să treacă peste un blocaj

Se anunță vești deosebit de importante pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Potrivit astrologului Impact.ro, ziua de miercuri, 22 decembrie, aduce multe provocări nativilor. O zodie va trebui să treacă peste anumite blocaje pe care le vor avea din punct de vedere emoțional. Pentru a atrage norocul de partea ta alege culorile norocoase ale zilei albastru deschis și bej. Numerele care pot aduce șansa de partea ta sunt: 4, 14, 21, 30, 39 și 43.

Horoscopul zile de miercuri, 22 decembrie

Berbec

Perioada în care te afli în acest moment arată faptul că trebuie să începi să vezi exact cât valorează parteneriatele și prieteniile pe care le ai. Poate că de anumiți oameni trebuie să încep să Te apropii mai mult, iar pe alții să îi lași la distanța la care sunt.

Taur

Aspectul casei voastre și a confortului emoțional este foarte important în acest moment, numai că trebuie să treceți peste anumite blocaje pe care le aveți din punct de vedere emoțional. Evitați discuțiile în contradictoriu și sentimentele negative.

Gemeni

Luna este în semnul vostru, ceea ce vă face mai emoționali și mai empatici decât în mod normal. Aspectul sănătății vă mai poate da anumite sensibilități, ceea ce înseamnă că trebuie să învățați să vă puneți pe voi pe primul loc, nu doar pe ceilalți.

Rac

Nodul Nord vă face să fiți destul de ambițioși și să aveți foarte multe obiective pe care trebuie să le atingeti în această zi. Comunicarea cu cei din jur vă poate facilita lucrurile si este posibil să pregătiți un surpriză cuiva drag.

Leu

Încercați să evitați discuțiile în tot ceea ce ține de sectorul parteneriatului, al casei și al confortului vostru personal pentru că acum nu este cel mai bun moment să încercați să îi puneți pe ceilalți la punct. Ocupați-vă de tot ceea ce ține de voi, fără a avea așteptări de la ceilalți.

Horoscop miercuri, 22 decembrie
Horoscop miercuri, 22 decembrie

Fecioară

Perioada retrogradării micului benefic Venus vă poate aduce într-un impas de creativitate sau chiar de chef de muncă. Nici sănătatea nu este chiar la cote maxime, dar sensibilitățile pe care le știți că le aveți poți fi ținute în frâu și homeopatic.

Balanță

E momentul să renașteti din propriile sentimente care în trecut vă dureau, iar acum acestea vă ajută să deveniți mai puternici. Aspectele actuale măi arată si accentul pe care îl puneți pe casa străinătății și a spiritualității în acest moment.

Scorpion

Nu e momentul să forțati oamenii din jurul vostru să facă ceea ce voi vă doriți, chiar dacă încercați asta și prin manipulare. A aspectele actuale vă fac mai incisivi în comunicare, iar acest lucru trebuie ținut sub control pentru a nu vã face inamici pe termen lung.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a concentrat pe casa carierei si pe relațiile cu șefii. deși gândul vârstă deja la vacanță, este posibil să fie necesar să purtați o discuție serioasă în ceea ce ține de viitorul vostru.

Capricorn

Micul benefic Venus vă aduce vești bune, chiar dacă este în poziție de retrogradare. Anumite lucruri pe care le-ați avut în trecut pot reveni în prezent, dar asta nu vă deranjează atât timp cât vă face să vă simțiți bine. Sezonul vostru a început oficial, La ,multi ani!

Vărsător

Marele benefic Jupiter este de partea voastră si reușiți să faceți ordine în acele aspecte ale vieții voastre în care până acum nu prea ați apucat. Sectorul dorintelor voastre și a sufletului este scos astăzi în evidență.

Pești

Nu lăsați pe mâine ce puteți face astăzi, mai ales dacă trebuie să rezolvați anumite lucruri legate de o călătorie pe care trebuie să o faceți sau de un aspect din cariera. Ascultați-vã intuiția pentru că ea va va ghida cel mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...