Horoscop miercuri, 21 septembrie 2022. Discuții legate de bani pentru Lei. Vești importante pentru zodia Rac

Stan Filon 20.09.2022, 22:42
Horoscop miercuri, 21 septembrie 2022. Discuții legate de bani pentru Lei. Vești importante pentru zodia Rac

Horoscopul de miercuri, 21 septembrie 2022, vine cu vești bune pentru unii dintre nativi. O iubire mai veche revine în viașa unora, dându-le viața peste cap. Dacă unii au noroc în dragoste, alții văd cum încep să se strângă banii. parcă plouă cu bani pentru una dintre zodii și pe ce pune mâna transformă în câștig. Minunea ar putea să se termine curând, așa că trebuie să fim cumpătați.

Horoscop miercuri, 21 septembrie 2022

Berbec

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și îți va imprima o mare nevoie de afecțiune. Miercuri, 21 septembrie, vei trăi la intensitate maximă momente romantice alături de partener, iar dacă ești singur, te poți aștepta la o invitație în oraș din partea unei persoane care te atrage. Pe de altă parte, este o zi bună pentru creativitate și pentru etalarea talentelor personale.

Taur

Horoscopul te anunță că Luna va traversa sectorul casei și al familiei și nu va fi un tranzit foarte prietenos pentru tine. S-ar putea să ai parte de conflicte cu cei dragi, să intri în dispute pe teme patrimoniale, legate de bani comuni sau, pur și simplu, să vă poziționați în contradictoriu din cauza viziunilor diferite.

Horoscop joi, 21 septembrie 2022
Horoscop joi, 21 septembrie 2022

Gemeni

Tranzitul Lunii prin sectorul comunicării te poate face încăpățânat în susținerea unui punct de vedere și poate aduce dialoguri conflictuale cu cei din jur. Cu cât vei încerca mai mult să-i convingi pe ceilalți că ai dreptate, cu atât mai mult vei fi ignorat sau dat la o parte. Încearcă să asculți și ceea ce au ceilalți de spus.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro. 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...