Horoscop miercuri, 21 octombrie 2020. O zodie are parte de mult noroc în sfera dragostei

Astrolog Roxana Lușneac 20.10.2020, 19:09
Horoscop miercuri, 21 octombrie 2020. O zodie are parte de mult noroc în sfera dragostei

Horoscopul zilei de miercuri, 21 octombrie 2020, anunță noroc în dragoste pentru unele zodii dar și clipe de suspans pentru alte zodii. Cifrele norocoase ale zilei sunt 4, 6, 55 și 67, iar culorile ce aduc noroc sunt galben, roz și mov.

Horoscop miercuri, 21 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

În  unele situații legate de muncă acum te poți simți un pic blocat sau că lucrurile nu avansează chiar cum ți-ai dori. Partea bună este că aspectele te susțin să îți termini treburile restante și chiar să ai noroc. Încearcă să menții un echilibru între muncă și activitățile de acasă.

Taur

Anumite probleme de sănătate acum pot fi rezolvate. Este important să asculți și de sfatul celor mai cu experiență ca tine. Partenerul tău poate avea un succes sau o împlinire, iar asta îți va da o stare bună.

Gemeni

Deși sunt destul de multe aspecte care va agită la muncă, viața sentimentală este cea care reușește să va aducă o împlinire sau un echilibru. Nu ezitați să va bucurăți de asta. Conexiunile cu vechii prieteni sau cunostine pot fi o idee bună, în cazul în care căutați ajutor sau susținere.

Horoscop sâmbătă, 10 octombrie 2020
Horoscop miercuri, 21 octombrie 2020

Rac

Viața ta sentimentală se va îmbunătăți și alături de partenerul de viață puteți să luați niște decizii pe termen lung. Important este să exprimi foarte clar care sunt așteptările, dorințele și gândurile tale, pentru a nu atrage confuzii.

Leu

Nu este o zi în care va puteți găsi pacea ușor, mai ales că aveți atâtea lucruri de rezolvat. Casa sănătății și cea a familiei rămân în continuare activate, iar aici nu ar strică să cereți un pic de ajutor divin.

Fecioara

Capacitatea voastră de a comunica este una foarte bună, iar asta vă poate aduce beneficii. Nu uitați din când în când să faceți câte o pauză de relaxare, sănătatea voastră are nevoie de asta.

Balanță

Stresul scade și parcă va puteți bucura mai bine de micile plăceri ale vieții. Vorbiți calm, exprimați ce gândiți cu diplomație și veți avea numai de câștigat. Există posibilitatea să fie necesar să lucrați de acasă mai mult decât v-ați așteptat.

Scorpion

Nu lăsați grijile de la serviciu să vă afecteze starea de spirit pe care o aveți acasă. Ceva nu vă convine, dar nu e nimeni direct responsabil de asta. Poate că e momentul să luați o pauză și să vă gândiți ce lipsește și unde e soluția.

Săgetător

Călătorile în locuri spirituale sunt benefice, acestea te vor încarca cu energie pozitivă. Dacă nu ai cum să mergi nicăieri, un mic ritual de relaxare practicat acasă poate face minuni.

Capricorn

Astăzi este o zi în care este important să faci planuri legate de viitorul tău. Sectorul muncii îți va aduce rezultate bune și rezultatele eforturilor tale vor aduce satisfacții atât ție, cât și celor cu care lucrezi.

Vărsător

Aspectul lunii în casa a X-a poate aduce anumite turbulențe în casa carierei, ceea ce este posibil să vă motiveze să faceți niște schimbări sau să începeți un nou proiect.

Pești

Partenerul  de viață are nevoie de susținerea voastră. Cereți univerului sau ghizilor spirituali să vă ajute în anumite probleme legate de muncă, iar răspunsul va veni mai repede decât credeți prin anumite surse extra de câștig.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...