Horoscop miercuri, 2 februarie 2022. Zodia care are cel mai mare noroc, i se deschid drumurile

Astrolog Roxana Lușneac 01.02.2022, 21:09
Horoscop miercuri, 2 februarie 2022. Zodia care are cel mai mare noroc, i se deschid drumurile

Cea de-a doua zi a lunii februarie se anunță una plină de oportunități pentru unul dintre cei 12 nativi. Horoscopul de miercuri, 2 februarie 2022 dezvăluie care este zodia ce va avea parte de cel mai mare noroc. Șansele vor fi nu doar ale acestui nativ, astrele oferind o oportunitate oricărei zodii din horoscop prin culorile norocoase: alb și mov lila, precum și cu ajutorul numerelor norocoase: 1, 11, 18, 20, 32, 34.

Horoscop miercuri, 2 februarie. Cum va arăta ziua de astăzi pentru nativii din zodiac

Berbec

Luna trece astăzi în semnul Pești, ceea ce înseamnă că trebuie să începi să iei lucrurile mai ușor și să-ți dai timp să asimilezi anumite informații care ti-au ajuns la ureche destul de recent. Cel mai productiv timp pentru tine este în partea a doua a zilei.

Taur

Lună nouă în Vărsător și începutul de an chinezesc în semnul Tigrului de apă marchează pentru tine un nou început vizavi de  teritoriile pe care le deții. Fie că este vorba de casă, de familie sau de un anumit lucru pe care vrei să-l obții în viitor,   faci cu Universul un pact sa ajungi la rezultatul dorit. Iar asta e de bine pentru viitor.

Gemeni

Dacă în ultima perioadă de timp ai ținut pentru tine anumite secrete sau ai fost mai discret în acțiuni, acum este un moment bun să începi să te reconectezi cu familia sau cu anumiți prieteni. Marele Jupiter te ajută să faci anumite schimbări din punct de vedere social sau profesional.

Rac

Astăzi este o zi în care poți transforma anumite relații sociale în relații personale. Tinzi să pui mai multă inimă și să te implici în problemele altora. E un moment bun pentru a-ți face aliați, nu doar cunoștințe.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a lucra la conexiunea ta cu universul și pentru a evolua din punct de vedere spiritual și mental. Pentru a ajunge cât mai sus din punct de vedere social trebuie să gândești așa și să faci din asta o stare de a fi.

Fecioară

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru persoana iubită. Marte aduce pasiune în viața ta, ceea ce înseamnă că fie te ajută să pregătești o surpriză interesantă, fie te motivează să- ți iei a doua parte a zilei liberă.

Horoscop miercuri, 2 februarie 2022
Horoscop miercuri, 2 februarie 2022

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a te vindeca și pentru a scăpa de anumite blocaje pe care le-ai tot dus cu tine în ultima perioadă de timp. Marele benefic Jupiter vrea să te ajute să-ți atingi din obiective folosindu-ți intuiția.

Scorpion

Luna în semnul Peștilor scoate în evidență astăzi partea ta plină de compasiune, dar și cea în care vrei să îi ajuți pe alții și începi să creezi noi legături . Copiii reprezintă slăbiciunea ta, iar astăzi poți să-i răsfeți un pic.

Săgetător

Nu prea ai foarte mare chef să ieși din casă astăzi, dar din păcate anumite circumstanțe te obligă să o faci. Nu ar strica să te ocupi de anumite treburi domestice sau pur și simplu să încerci să te odihnești.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a-ti urma intuiția și pentru a obține foarte multe informații prin intermediul comunicării. Ai foarte multe cheltuieli de făcut în acest moment, dar cumva ți le asumi pentru că îți place viața ta.

Vărsător

Astăzi este o zi în care poți să-ți permiți să obții ceea ce e mai frumos de la viață . Încearcă să investești mai mult în plăcerile personale și în dezvoltarea ta spirituală, pentru că ai nevoie pe primul loc. Dacă tu ești bine și cei din jur sunt așa.

Pești

Luna este astăzi în semnul tău ceea ce înseamnă că să pui mai multă accent asupra intuiției, creativității și a informațiilor pe care le primești de la Univers. Responsabilitățile tale nu sunt puține în acest moment, dar din fericire ai motivația necesară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...