Horoscop miercuri, 19 mai. Balanțele vor să câştige mai mulţi bani. Ce se întâmplă cu Peştii

Astrolog Roxana Lușneac 18.05.2021, 19:36
Horoscop miercuri, 19 mai. Balanțele vor să câştige mai mulţi bani. Ce se întâmplă cu Peştii

Horoscop miercuri, 19 mai. Vești bune pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Nativii Balanță își fac planuri de viitor și caută noi metode de a-și rotunji veniturile. Culorile norocoase ale zilei vor fi auriu și roz, iar numerele norocoase: 3,19,34,35,46.

Horoscop miercuri, 19 mai. Previziunile zilei pentru fiecare zodie în parte

Astrologul Roxana Lușneac a dezvăluit previziunile zilei de miercuri, 19 mai, pentru fiecare zodie în parte. Balanțele vor să câștige mai mulți bani. Ce se va întâmpla cu nativii Pești în următoarele 24 de ore.

Horoscop miercuri, 19 mai – Berbec

Sunteți mai impulsivi și mai hotărâți decât în mod normal, iar asta se datorează faptului că Marte vă dă acea energie de care aveți nevoie pentru a va ocupă de ce aveți de făcut sau de ce aveți restant.

Taur

Dorințele voastre se pot realiza mai ușor dacă cereți ghidare și ajutor divin. Acasă se pot produce schimbări care vin mai simplu, dar care au efecte pe termen lung.

Gemeni

Pe de-o parte vreți să vă bucurați de lucrurile frumoase pe care le aveți în acest moment, iar pe de altă parcă va simțiți blocați în pașii de evoluție pe care vreți să-i faceți. Aveți răbdare.

Rac

O idee poate să vă schimbe viață sau cel puțin modalitatea cum priviți lucrurile. Este bine că începeți să va doriți mai mult în primul rând de la propria persoană, pentru că așa evoluați.

Leu

Mercur vă face mai comunicativi și cumva reușiți să va exprimați mai clar ce va doriți, mai ales în legăturile cu colaboratorii sau angajații. Așteptările voastre pot fi mari, dar pe de altă parte ați și muncit pentru asta.

Horoscop miercuri, 19 mai – Fecioară

Aveți un sprijin în spate care vă susține orice s-ar intampla. Fie că e intervenție divină sau fie că este vorba de un om dedicat cauzei voastre, este bine că lucrurile vor începe ușor, ușor să evolueze.

Horoscop miercuri, 19 mai
Horoscop miercuri, 19 mai

Balanță

Casa copiilor si cea a castigurilor este cea care vă ocupat timpul astăzi. Pe de-o parte vreți sa castigati mai mult, pe de alta parte vreți sa vedeți cum reușiți sa va organzați cu treburile aferente.

Scorpion

Marele benefic jupiter vă poate ajută într-o problemă legată de sănătate sau legată de o soluție pe care trebuie să o găsiți la serviciu. Răspunsurile vor veni simplu, mai dacă va găsiți curajul să cereți explicații.

Horoscop miercuri, 19 mai – Sagetator

Venus vă ajută să vedeți partea frumoasă a lucrurilor în cercul social sau în parteneriate. Trebuie însă să aveți un pic de răbdare atunci când vine vorba de rezultatele importante ale muncii voastre.

Capricorn

Unele idei sau gânduri nu ar trebui împărtășite cu toată lumea, mai ales că unele persoane pot să fie invidioase sau vă pot afecta cumva motivarea de a reuși.

Vărsător

Fie că vă gândiți la o vacanță sau la o scurtă călătorie pentru a rezolva niște lucruri, acest lucru va fi cu siguranță binevenit și pentru familie. Câștigurile vin de la distanță.

Horoscop miercuri, 19 mai – Pești

Casa carierei este cea mai importantă pentru voi în acest moment și acolo fie va gândiți să faceți o schimbare, fie aveți de făcut o vânzare sau o achiziție. Oricum ar fi, astrele va susțin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...