Horoscop miercuri, 18 noiembrie 2020. Berbecii pot face o achiziție importantă

Astrolog Roxana Lușneac 17.11.2020, 21:11
Horoscop miercuri, 18 noiembrie 2020. Berbecii pot face o achiziție importantă

Horoscop miercuri, 18 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 3,4,35,45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt portocaliu, alb și albastru.

Horoscop miercuri, 18 noiembrie 2020

Berbec

Astăzi accentul cade pe casa parteneriatului de viață și pe casa secretelor pe care trebuie să le țineți pentru că încă nu e momentul să le expuneți și nici nu știți cum ar reacționa partenerul de viață dacă le-ar află. Încercați să gândiți totul la rece, dar să nu uitați că o bună comunicare este cheia.

Taur

Vreți să faceți multe într-un mod rapid, dar din păcate lucrurile nu funcționează așa. Unele evenimente au nevoie de timp pentru a se vindecă, altele pentru a se aranja.

Gemeni

Casă sănătății vă poate fi pusă la încercare și recomandat ar fi să nu neglijat semnele pe care  vi le dă organismul.  A preveni e mult mai bine decât a trata. Copiii sau persoanele  mai tinere din familia vă pot da niște vești bune.

Horoscop miercuri, 18 noiembrie

Rac

 Fie că plănuiți să vă luați ceva nou în casă sau efectiv să cumpărați ceva pentru sufletul vostru, astrele va susțin. Nu uitați însă că trebuie să faceți și niște economii pentru zilele ce urmează.

Leu

 Imaginea voastră în societate dar și acasă este una bună, iar cei din jur știu că se pot baza pe ajutorul vostru. Asta însă  vă poate epuiza, de aceea este important să vă organizați planurile și ajutorul în funcție de priorități.

Fecioară

Sectorul casei se animă și începeți să vă faceți anumite planuri de viitor, chiar dacă nu știți exact pentru când. Partenerul de viață va susține, dar sectorul muncii cumva încă este blocat.

Balanță

Venus și mercur în semnul vostru vă dau energie, carismă și putere de a trece peste orice obstacol. Chiar dacă simțiți că trebuie să vă detașați de niște lucruri sau prejudecăți, acesta nu este decât un pas în evoluția voastră.

Scorpion

Pentru a menține un echilibru este necesar să renunțați la anumite ambiții personale pentru a vă ocupa de cei dragi. Important este că știți să vă organizați prioritățile așa încât să primiți și apreciere.

Săgetător

Jupiter vă dă acces la o înțelegere și o înțelepciune divină, iar această trebuie folosită pentru a pune cap la cap anumite lucruri care se tot întâmplă în viața voastră. Poate nu e ușor la început, dar dacă stați și analizați, până la urmă totul face sens.

Capricorn

Saturn va ajută să vă organizați bine și să vă îndepliniți o dorința. Aveți nevoie de odihnă și acum e o zi bună pentru a te gândi la un mic concediu sau la o mini vacanță.

Vărsător

Aveți grijă la discuțiile pe care le puteți avea cu cineva din familie sau cu cineva din anturajul apropiat. Încercați să judecați lucrurile clar, fără implicare emoțională. Acesta nu este un sfârșit, doar un nou început.

Pești

Marte este o planetă de foc care acum este în semnul vostru, iar asta vă poate face mai impulsivi că de obicei. Aveți multe șanse să reușiți în ce va doriți dacă cereți și sfaturile colegilor sau persoanelor cu o experiență mai mare că a voastră.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe