Horoscop miercuri, 16 iunie. Zodia care trebuie să ia nişte decizii importante

Astrolog Roxana Lușneac 15.06.2021, 19:01
Horoscop miercuri, 16 iunie. Zodia care trebuie să ia nişte decizii importante

Horoscop miercuri, 16 iunie. Este momentul marilor decizii. Pentru acești nativi, a venit clipa celor mai importante alegeri. Numerele norocoase ale zilei vor fi 4,13,28,30,32,40, iar culorile ce ne vor aduce noroc sunt verde deschis și crem.

Horoscop miercuri, 16 iunie – Berbec

Poate că a venit momentul să vă gândiți astăzi la voi și la dorințele voastre pe care le-ați tot amânat din diverse motive. Vă va ajută mult în primul rând psihic să vă puneți pe primul plan.

Taur

Activitățile în familie sau alături de cei mici vă vor ține ocupați. Încercați să îmbinați practicul cu utilul, așa încât să mai aveți și câte un moment de respiro.

Gemeni

Ultima perioadă de timp și evenimentele prin care ați trecut v-au făcut să vă setați priorități diferite, dar și să vedeți lumea altfel. Trebuie să luați niște decizii.

Rac

Uneori vă place să va jucați cu focul, iar asta poate fi amuzant până la un punct. Trebuie însă să fiți foarte atenți și să puneți în balanță riscurile pe care vi le asumați.

Leu

Astăzi vă puteți ocupa ziua cu diverse activități manageriale și cumva sunteți nerăbdători să vedeți ce va aduce perioada următoare. Nu v-ar strica chiar o vacanță.

Horoscop miercuri, 16 iunie – Fecioară

Pe de-o parte activitățile pe care le întreprindeți sunt multe și vă țîn ocupați, iar pe de altă va întrebați dacă se merită tot acest efort. Rezultatele vor veni mai târziu.

Horoscop miercuri, 16 iunie
Horoscop miercuri, 16 iunie

Balanță

Simțiți că ați ajuns la o limita și parcă vreți să faceți ceva pentru a o depăși sau pentru a vă îndrepta într-o altă direcție. Nu uitați că Mercur este încă retrograd, nu luați decizii pripite.

Scorpion

Pe de-o parte simțiți susținerea partenerului de viață, iar pe de alta nu sunteți siguri dacă el este chiar în locul în care v-ați fi dorit că el să fie vizavi de relația voastră.

Săgetător

Activitățile legate de copii sau de speculații financiare sunt cele care vă ajută să aveți câștiguri în plus sau să primiți anumite favoruri. Comunicați deschis cu cei din jur.

Horoscop miercuri, 16 iunie – Capricorn

Nu vreți să scoateți la lumina toate aspectele care ve preocupă sau poate chiar ați hotărât că de acum încolo să fiți mai secretoși și să nu mai împărtășiți cu toată lumea ceea ce faceți. Iar asta este bine.

Vărsător

Partnerul de viață fie are nevoie de ajutorul vostru, fie vă oferiți singuri să rezolvați niște probleme și să îi ușurați perioada acestuia. Intenția voastră este una bună și este apreciată.

Pești

Astăzi trebuie să fiți atenți la detalii și la ce informații dezvăluiți celorlalți, pentru că unele lucruri din trecut acum pot reveni, iar voi nu mai vreți să ascundeți nicio nedreptate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...