Horoscop miercuri, 16 februarie 2022. Luna plină are efecte asupra tuturor nativilor

Astrolog Roxana Lușneac 15.02.2022, 20:21
Horoscop miercuri, 16 februarie 2022. Luna plină are efecte asupra tuturor nativilor

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie. Conform zodiacului, Luna plină are efecte asupra tuturor nativilor. Culorile norocoase al zilei sunt: verde deschis si bej, iar numerele norocoase sunt:8, 12, 26, 30, 38, 42.

Horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie 2022. Cum afectează Luna plină pe fiecare nativ al zodiacului

Luna plină va avea efact asupra tuturor nativilor din zodiac, potrivit horoscopului zilei de miercuri, 16 februarie 2022.

Roxana Lușneac a făcut horoscopul zilei și spune fiecărei zodii în parte la ce să aștepte de la această zi de miercuri.

Roxana Lusneac prezinta horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie 2022
Roxana Lusneac prezinta horoscopul zilei de miercuri, 16 februarie 2022

Berbec

Luna plină poate să aducă efecte neașteptate încă de dimineață. Din punct de vedere financiar, dar și profesional se pregătește o schimbare. Nu ar fi indicat să vă lăsați ego-ul să vă conducă în tot ceea ce ține de luarea deciziilor importante.

Taur

Chiar dacă în acest moment nu puteți să vedeți anumite schimbări importante în viața voastră, asta nu înseamnă că acestea nu se pregătesc să vină în viitorul apropiat. E moment bun să găsiți soluții, idei inovatoare la anumite probleme cu care vă confruntați în prezent sau să renunțați la un doliu.

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi sunt destul de norocoase pentru tine și lucrează în favoarea proiectelor pe care le întreprinzi. Luna plina în Leu te ajută să intri în contact mai ușor cu cei din jurul tău, să fie foarte ocupat cu treburi importante, să comunici direct la subiect.

Rac

Lună plină de astăzi îți activează Casa a doua, ceea ce înseamnă că este posibil să zdruncine din temelii anumite aspecte la care ții. Chiar dacă este posibil să ți se pară că ai parte de provocări, sunt și foarte multe aspecte bune, pozitive care vin în perioada următoare.

Leu

Lună plină de astăzi se petrecere în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că inevitabil atragi atenția tuturor celor din jur, iar asta poate să fie de bine, dar pe de altă parte poate să te și deranjeze dacă simți nevoia de a avea intimitate. Evenimentul de astăzi declanșează pentru următoarele șase luni de zile schimbări.

Fecioară

Aspectele actuale sunt destul de intense pentru voi astăzi, iar asta poate aduce oportunitatea găsirii unei încheieri pentru problemă din trecutul vostru. Dacă în zilele trecute îți lipseau anumite informații, acum în sfârșit poți să pui cap la cap datele și să găsești răspunsuri sau un adevăr pe care îl căutai.

Balanță

Lună plină în Leu de astăzi poate să îi facă pe anumiți oameni din jurul tău să fie mai egoisti sau să-și dorească să se afirme atunci când nu este cazul. Este posibil ca acolo unde în trecut găseai sprijin, acum să simți ca și cum ai avea parte de o competiție. Încearcă să nu pui la suflet anumite gelozii sau frustrări.

Scorpion

Sunt anumite lucruri care trebuie rezolvate în relațiile cu cei din jur sau poate chiar cu partenerul de viață și trebuie să te impui, pentru că altfel este posibil să simți că pierzi controlul. Anumite greșeli pe care le-ai făcut în trecut este posibil să revină la lumină cât de curând.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să vezi lucrurile frumoase din viața ta și pentru a profita de o doză de optimism în ceea ce privește planurile tale de viitor. Din punct de vedere spiritual, energetic poți să evoluezi mai mult decât ai făcut-o în ultimele luni de zile și să lași în urmă trecutul.

Capricorn

Dacă până acum ai tot muncit cu multă ambiție spre realizarea scopurilor tale, ziua de astăzi îți poate aduce idei inedite și te poate inspira să faci o schimbare importantă în viața ta. De asemenea este foarte important să treci peste obiceiurile vechi pe care le aveai pentru a putea evolua frumos.

 Vărsător

Luna plină în Leu creează anumite aspecte importante în viața ta în acest moment și poate că a venit momentul să începi să iei anumite responsabilități în serios. Din punct de vedere emoțional este foarte important să îți găsești echilibrul pentru a reuși să construiești ceva stabil.

Pești

Este posibil ca în ultima perioadă de timp să nu fi fost foarte organizat atunci când vine vorba de lucrurile tale sau de responsabilitățile pe care le ai și a venit momentul să încerci să faci ordine între priorități. Ai o reputație care trebuie păstrată și un aspect al sănătății de care trebuie să te îngrijești.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...