Horoscop miercuri 14 octombrie. Mai multe zodii trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 13.10.2020, 19:00
Horoscop miercuri 14 octombrie. Mai multe zodii trebuie să aibă grijă la sănătate

Horoscop miercuri, 14 octombrie, iată ce ne rezervă astrele pentru această zi, pentru toate zodiile. Cifrele norocoase ale zilei sunt 5, 14, 23 și 27. În plus, există și culorile care aduc noroc în această zi de mijloc de toamnă. Este vorba despre verde, atât în nuanțele de închis, cât și cele deschise.

Horoscopul zilei de miercuri 14 octombrie pentru toate zodiile

Iată și predicțiile astrale pentru ziua de la mijlocul săptămânii de lucru. Horoscop pentru miercuri 14 octombrie:

Berbec

Acum e un moment bun să te gândești la faptul că trecutul nu poate fi schimbat și nici nu poate fi uitat. Tot ce rămâne de făcut este să îl accepți, să încerci să îl înțelegi și să treci peste. Ai grijă de sănătatea ta deoarece zona capului, a sângelui și inimii sunt în continuare predispuse la sensibilități, inflamații.

Taur

Chiar dacă în acest moment consideri că ceea ce fac unele persoane nu este corect, poate de fapt acesta este modul lor de a învăța anumite lecții. Nu e vina ta, dar nici tu nu trebuie să suferi consecințele. Ocupă-te mai mult de lucrurile în care ești implicat.
direct.

Gemeni

Cei din jurul tău pot avea păreri diferite de ale tale, iar asta este bine, chiar productiv uneori. Opiniile celorlalți nu îți definesc ție realitatea, așa că încearcă să iei din tot ceea ce îți convine. Ai grijă de tine, de planurile tale și de sănătatea ta.

Rac

Ai nevoie de susținere pentru a concretiza niște lucruri, pentru a-ți face ordine în gânduri și în viață.  Timpul e aliatul tău, chiar dacă la prima vedere nu pare a fi. Ai răbdare și vei vedea cum situațiile și tensiunea se vor calma de la sine.

Leu

Tinzi să analizezi toate aspectele vieții tale și să vezi exact ce trebuie schimbat, perfecționat. Ambițiile tale arată caracterul tău, cine ești de fapt tu. Anumite cheltuieli sunt necesare pentru a-ți îndeplini o dorința.

Horoscop miercuri 14 octombrie, ce spun astrele pentru toate zodiile

Fecioară

Uneori să fii mai superficial înseamnă să fii mai fericit, dar tu plus și simplu nu ai acest cuvânt în vocabular. Uneori o pauză nu ți-ar strica, pentru că mai ales în această perioada ai nevoie să îți încarci bateriile. Ai grijă de sănătatea ta, de tine, pentru că nu poți funcționa eficient dacă nu te simți bine.

Balanță

Ai încredere în Univers și în legile acestuia pentru că el știu ce e mai bine pentru tine. Oricât ai vrea sau nu că lucrurile să se schimbe, din păcate totul este inevitabil. Nu uita de legea karmei și ai răbdare.

Scorpion

În general sunteți destul de hotărâți atunci când vine vorba de ce  vă doriți. Sunteți conștienți că ceea ce gândiți este ceea ce creați în viață voastră, numai că uneori mai uitați.  Acum e un moment bun să va amintiți acest aspect și să va supravegheați mai atent gândurile.

Săgetător

Faptele bune te vor ajută să evoluezi și să simți o împlinire.  Împarte din inima tot ce dai și nu te sfii să zâmbești.  Ajutându-i pe alții te vei ajută pe tine să prinzi încredere și să te simți bine.

Capricorn

Păstrează secretele celorlalți, susține-i și tot acest efort din partea ta va fi răsplătit cu findelitatea și compasiunea acelor persoane. Nu vei știi niciodată când vei avea nevoie de ele. Nu judeca, nu caută să înțelegi. Doar ascultă.

Vărsător

Ești luptător din fire și nu renunți ușor atunci când îți dorești ceva. Acum însă e un moment bun să faci niște planuri și să ai răbdare. Nu renunta, doar așteaptă să vină timpul potrivit.

Pești

Toate faptele bune vi se vor întoarce înzecit, așa că aveți grijă ce faceți în această zi, ce va doriți și spre ce aspirați. Universul nu știe dacă ce aveți în gând e bun sau nu, așa că dacă nu aveti grijă  la ce gândiți, va trebui să vă mulțumiți cu ce primiți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...