Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Nativii din Taur trebuie să rămână calmi

Astrolog Roxana Lușneac 12.10.2021, 19:58
Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Nativii din Taur trebuie să rămână calmi

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Nativii din Taur trebuie să rămână calmi. Culorile ce aduc noroc sunt portocaliu și mov, iar numerele norocoase sunt 3, 9, 11, 18, 21 și 32.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Anumite discuții din trecut pot reveni în prezent pentru a fi puse la punct. Poate că e un moment bun să începi să faci un plan pentru cheltuielile tale și ale familiei, așa încât de acum încolo să puteți economisi pentru perioada care vine.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a rezolva niște probleme legate de casă sau de niște servicii pe care trebuie să le primiți. Încercați să nu vă enervați foarte ușor, pentru că nu este vina acelui om care își face treaba prin telefon, ce superiorilor săi.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Nativii din Taur trebuie sa ramana calmi
Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Gemeni și Fecioară

Gemeni

Astăzi trebuie să fiți foarte atenți la detalii, pentru că mercur retrograd în balanță încă vă poate da bătăi de cap. Încercați să fiți iertători și înțelegători atunci când vine vorba de problemele sau situațiile prin care trece partenerul de viață.

Rac

Anumite evenimente mici, dar neplăcute, îți pot da astăzi planurile foarte ușor peste cap. Încearcă să rămâi calm, să nu ieși prea mult din zona de confort și să rezolvi orice impediment folosindu-ți intuiția.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Astăzi s-ar putea să ai treabă în mai multe locuri, ce în ce înseamnă că fie va trebui să folosești diverse modalități de transport sau pur și simplu vei pierde mai mult timp în trafic decât aproximai inițial. Nu ezita să ceri ajutorul unui prieten, chiar și pentru problemele minore.

Fecioară

Casa credințelor și a spiritualității este activată în acest moment, ceea ce înseamnă că e o zi bună pentru a reuși să-ți revizuiești prioritățile tale și să-ți faci o listă de dorințe. Obstacolele pot fi mai ușor văzute atunci când știți ceea ce vreți.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a te abate asupra lucrurilor care te-au dezamăgit în trecut și pentru a trece peste blocajele aduse în drumul tău de aceste energii negative. Alege ca de acum înainte să stai de vorbă numai cu oamenii care te fac să râzi și te binedispun.

Scorpion

Chiar dacă anumite lucruri pe care partenerul de viață le face ți se par plictisitoare și simplu nu te interesează, este foarte important să îți arăți susținerea. Compromisul este mereu cea mai bună modalitate de a ține o relație fericită.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Săgetător și Capricorn

Sagatetor

Dacă în ultima perioadă de timp simți că ai dezamăgit pe cineva, acum e un moment bun să faci un tratat de pace. Încrederea în tine pe care ai dobândit-o, dar și abilitățile tale de comunicare eficiente te ajută foarte mult.

Capricorn

Venus în Săgetător în casa spiritualității îmi face un aspect în casa banilor și a câștigurilor, ceea ce înseamnă poți să-ți activezi prosperitatea în viața ta. Fă-ți o listă cu dorințe și aprinde o lumânare verde, iar de aici lasă totul în mână Universului.

Horoscop miercuri, 13 octombrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Oportunitățile profesionale poți să vină mai ușor în drumul tău astăzi pentru că micul benefic Venus este de partea ta. Încearcă să comunici mai mult cu femeile de la serviciu și să pui frumos în fiecare acțiune a ta. Începi să ai mai multă încredere în tine și în ceea ce poți să aduci într-o relație sentimentală.

Pești

Astăzi este o zi în care trebuie să te gândești foarte bine la deciziile pe care vrei să le iei și să eviți pe cât posibil să ceri păreri din partea celorlalți. Saturn în sfârșit merge direct, ceea ce înseamnă că vă deschide oportunități în carieră.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...