Horoscop miercuri, 12 ianuarie. Zodia care va avea o zi haotică. Nimic nu merge bine

Astrolog Roxana Lușneac 11.01.2022, 18:50
Horoscop miercuri, 12 ianuarie. Zodia care va avea o zi haotică. Nimic nu merge bine

Horoscop miercuri, 12 ianuarie. Astrele ne vor pune în cale o serie de obstacole, mai mici sau mai mari, în următoarele 24 de ore. Pentru una dintre cele 12 zodii va fi o zi complet haotică, nimic nu va merge așa cum ar trebui. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și mov, iar numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 1, 12, 14, 32, 44, 45.

Horoscop miercuri, 12 ianuarie –  Berbec

Astrele te susțin astăzi să îți arăți mai mult puterea personală în sfera profesională. Cumva trebuie să te impui pentru a câștiga respectul celor din jur sau pentru a obține o mărire de salariu. Universul te încurajează să iei lucrurile încet și bine.

Taur

Universul va face tot ce îi stă în putință astăzi pentru a te ajuta să primești o susținere de care ai nevoie în acest moment. Dacă trebuie de mult timp să renunți la ceva, acum e momentul să iei o decizie înțeleaptă și să lași în urmă trecutul.

Gemeni

Dacă în ultimele zile te simțit un pic mai descurajat sau mai slab în energie, în sfârșit acum poți să începi să vezi lumina de la capătul tunelului. Permite-ți să lași în spate trecutul și să îmbrățișezi noile lucruri din prezent și viitor.

Rac

Astăzi este o zi bună pe care te poți baza pe anumiți prieteni și cunoștințe. Nu ar strica să intri în contact cu oamenii cu care nu ai mai vorbit de mult și care în acest moment te pot ajuta cumva.

Horoscop miercuri, 12 ianuarie –  Leu

Dacă în ultimele zile tot ai mânat să porți anumite discuții serioase cu cei dragi, poate nu ar strica să rezolvi chiar de dimineață anumite probleme care te deranjează. În a doua parte a zilei te poți bucura de momente frumoase sau chiar de răsfăț.

Fecioară

Universul îți poate trimite mai multe idei astăzi și nu ar strica chiar să le pui pe hârtie pentru a le avea la îndemână în anul care vine. Spre seară este posibil să fii nevoit să te ocupi de anumite responsabilități legate de muncă.

Horoscop miercuri, 12 ianuarie
Horoscop miercuri, 12 ianuarie

Balanta

Chiar dacă anul abia a început, parcă nu mai ai răbdare și vrei ca anumite schimbări să se producă cât de curând în viața ta. Din păcate, trebuie să înveți să iei lucrurile cu calm , pentru că totul vine la momentul potrivit.

Horoscop miercuri, 12 ianuarie –  Scorpion

Dacă ești într-o relație este foarte posibilă astăzi să te regăsești astăzi visând la anumite obiective pe care ți le dori să le îndeplinești împreună cu partenerul în acest an. În sfârșit poți să spui că ți-ai găsit liniștea din punct de vedere sentimental.

Sagetator

Astăzi este o zi bună în care poți să fii foarte productiv. Nu ar strica să te gândești la planurile tale pe termen lung sau la obiectivele personale pe care ți le-ai pus în minte încă de la începutul anului și să începi să faci primii pași în această direcție.

Horoscop miercuri, 12 ianuarie –  Capricorn

Încearcă să nu te superi astăzi da ca anumiți oameni apelează la tehnicile tale sau te copiază cumva. Trebuie să ai un pic mai multă încredere în tine și să te simți flatat, pentru că cei din jur te apreciază pentru calitățile pe care le ai.

Varsator

Încă de dimineață ziua se poate anunță a fi destul de haotică, mai ales dacă lucrați cu tehnologia și aveți nevoie de aceasta. Aveți grijă să nu vă uitați acasă cheile, telefonul sau acte importante de care veți avea nevoie în timpul zilei.

Pesti

Astăzi este posibil ca anumiți prieteni să aibă nevoie de susținerea ta. Nu aștepta că acțiunile tale să exprime ceea ce ar trebui să spui tu un cuvinte. Ai nevoie să îți susții talentele și aptitudinile în fața celorlalți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...