Horoscop miercuri, 12 august. Vărsătorii au un noroc fantastic

Elena Avramescu 11.08.2020, 16:27
Horoscop miercuri, 12 august. Vărsătorii au un noroc fantastic

Ziua de 12 august vine cu încercări pentru multe zodii, dar și cu surprize și vești plăcute. Astrologii ne pun la curent cu ce se va întâmpla în viața fiecărei zodii.

Horoscop miercuri, 12 august

Horoscop BERBEC

Încăpățânarea este caracteristica principală a berbecilor, iar de data aceasta o să-ți aducă doar neplăceri. Este cazul să te temperezi și să asculți sfaturile altora.

Horoscop TAUR

O să ajungi într-o situație limită, însă daca o să știi să comunici eficient, totul se va rezolva de la sine.

Horoscop GEMENI

Este momentul să demonstrezi că ești un bun prieten. Nu-i lăsa la greu pe cei care au atât de mare nevoie de tine acum.

Horoscop miercuri, 12 august
Horoscop miercuri, 12 august

Horoscop RAC

Banii reprezintă o problemă zilele acestea, însă nu dispera, fiindcă se anunță o creștere salarială destul de curând care te va scoate din încurcături.

Horoscop LEU

Promisiunile pe care nu le-ai dus până la capăt se întorc împotriva ta. Ai grijă de acum ce promiți.

Horoscop FECIOARĂ

Nu ai energie deloc, iar asta te afectează la locul de muncă. Șefii nu te văd cu ochi buni, așa că rezolvă cumva și fă rost de energie și motivare.

Horoscop BALANŢĂ

Ești surpasolicitat din cauza programului extrem de încărcat, dar cumva o să reușești să duci până la capât toate task-urile.

Horoscop SCORPION

Se anunță o zi cu certuri și neînțeleri cu cei din jur. Nu este cazul să vezi doar partea negativă a lucrurilor. Stai calm și încearcă să rezolvi amical conflictele.

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu vrei să recunoști când greșești cu ceva, iar asta îți va cauza probleme cu persoana iubită. Lasă de la tine iar micile conflicte se vor rezolva rapid.

Horoscop CAPRICORN

Este cazul s-o lași mai moale cu munca și să-ți faci timp și pentru pasiunile tale. Ia-ți două zile libere și relaxează-te.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să ai parte de un noroc ieșit din comun, care o să-ți schimbe viața. Poate este cazul să joci la Loto, cine știe de unde sare iepurele.

Horoscop PEŞTI

Muncești extrem de mult în ultimul timp și cauți validare de la superiori. Nu te îngrijora, o să vină și satisfacțiile curând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...