Horoscop marţi, 9 martie. Racii trebuie să ia decizii importante

Astrolog Roxana Lușneac 08.03.2021, 18:53
Horoscop marţi, 9 martie. Racii trebuie să ia decizii importante

Horoscop marţi, 9 martie. Nativii din Rac trebuie să se bazeze pe aptitudinile lor pentru a lua decizii importante. Noi oportunițăți se anunță în calea Racilor. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt 2,14,25,33,55.

Horoscop marţi, 9 martie. Taurii nu trebuie să dea atenție micilor neplăceri

Berbec

Poți avea spor în a te organiza foarte bine astăzi. Îți poți pune lucrurile în ordine și te poți ocupă în primul rând de priorități. Ai grijă la micile semne pe care ți le da organismul tău și tratează totul din timp.

Taur

Nu lasă micile neplăceri să te enerveze, deci respiră adânc și mergi înainte. Poți  avea câștiguri de unde nici nu te aștepți, iar asta îți poate face ziua bună.

Gemeni

Poate  că e momentul să mergi înainte  sau să te întorci înapoi  pe un drum pe care ai  fost deja. Decizia îți aparține, dar nu uită că drumurile pe care ai mai fost duc în general unde ai ajuns dacă nu ai învățat din greșeli.

Horoscop marţi, 9 martie. Nativii din Leu vor fi într-o formă excelentă
Horoscop marţi, 9 martie. Nativii din Leu vor fi într-o formă excelentă

Horoscop marţi, 9 martie. Nativii din Leu vor fi într-o formă excelentă

Rac

Trebuie să iei niște decizii, iar aptitudinile tale te ajută. Există posibilitatea că ziua de astăzi să-ți dea semne că o nouă oportunitate va veni curând în drumul tău.

Leu

Te poți simți mai în formă decât în ultima perioada, însă planetele încă nu și-au terminat treaba în harta ta. Încearcă să faci cât poți fără a aștepta rezultate rapide.

Fecioară

Astăzi poți începe  să legi legături mai puternice cu anumite persoane din jurul tău, iar asta îți da o stare de bine. Dispar niște granițe care erau în trecut.

Horoscop marţi, 9 martie. Săgetătorii vor deborda de energie

Balanță

Anumite persoane din jur tind să aibă așteptări mari de la voi în acest moment, dar ceea ce  aveți  voi nevoie de  fapt este un pic de odihnă și  de liniște. Nu caută aprobarea celorlalți mai mult decât îți cauți  propria aprobare.

Scorpion

Detaliile sunt cele care nu va lasă să mergeți mai departe dintr-un punct de vedere destul de important pentru voi. Cel mai indicat este să discutați deschis ce aveți  pe suflet pentru a simți că faceți cu adevărat  tot ce va stă în puteri.

Săgetător

Energia din jur va stimulează și va ajută să faceți mai multe activități că de obicei. Comunicarea și empatia va susțin să creeati  relații frumoase cu cei din jur.

Horoscop marţi, 9 martie. Capricornii trebuie să schimbe perspectiva

Capricorn

Atunci când simți că anumite situații te depășesc, mai ales în viață sentimentală, înseamnă că este un moment în care să faci un pas înapoi pentru a putea analiză mai bine lucrurile.

Vărsător

Poate că astăzi poți  află mai ușor niște lucruri care ți-au fost ascunse sau despre care nu ai fost informat din diverse motive. Folosește-ți intuiția să vezi dincolo de acest aspect.

Pești

Astăzi poți înțelege mai bine  anumite lucruri care  s-au tot discutat în jurul tău în ultimul timp, dar nu le-ai știut motivele. Indicat ar fi să încerci să nu te amesteci direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI