Horoscop, marți, 8 septembrie 2020. Vești bune pe toate planurile pentru Berbeci

Elena Avramescu 07.09.2020, 18:41
Horoscop, marți, 8 septembrie 2020. Vești bune pe toate planurile pentru Berbeci

Ziua de 8 septembrie se anunță pozitivă pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru berbeci, care vor avea numai de câstigat. Vezi ce au prevăzut astrologii și pentru celelalte zodii.

Horoscop marți, 8 septembrie 2020

Horoscop BERBEC

Sentimental îți merge cel mai bine. Treci printr-o perioadă frumoasă, iar persoana iubită urmează să-ți facă o surpriză de milioane, la care nici măcar nu te aștepți.

Horoscop TAUR

Se anunță un motiv de bucurie la job, astfel că este recomandat să fii cu ochii în patru și să asculți cu atenție ce ți se propune. Ar putea fi șansa vieții tale.

Horoscop GEMENI

Astăzi este o zi care ți-ar putea schimba viața, fiindcă poți să-ți întâlnești sufletul pereche. Nu rata acea propunere de ieșire, ar putea fi șansa ta pentru o mare iubire.

Horoscop, marți, 8 septembrie 2020
Horoscopul pentru marți, 8 septembrie 2020

Horoscop RAC

Te legi prea mult de amintiri, iar asta îți dăunează pe toate planurile, în special în noua relație. Uită ce-a fost în trecut și axează-te pe ceea ce ai în prezent.

Horoscop LEU

Încerci să ajuți pe oricine, însă nu toată lumea dorește ajutorul tău. Fii mai selectiv și încearcă să te temperezi puțin, chiar daca tu vrei doar să faci bine.

Horoscop FECIOARĂ

Ai foarte mulți prieteni, și nu știi cum să te mai împarți ca să ai timp pentru toată lumea. Organizează o petrecere la tine acasă și invită pe toată lumea.

Horoscop BALANŢĂ

Un prieten te pune la încercare și te calcă pe nervi, însă cu răbdare o să poți să-l calmezi. Un sfat bun este mai mult decât binevenit, iar după ceva timp o să-ți mulțumească.

Horoscop SCORPION

Ești pus pe renovări, astfel că începi să-ți faci ordine prin casă și să redecorezi totul. Iar asta este un lucru bun, fiindcă îți va aduce un plus de relaxare.

Horoscop SĂGETĂTOR

Munca a început să te acapareze, iar stresul începe să-ți afecteze sănătatea. Încearcă s-o iei mai ușor și să te odihnești mai mult, fiindcă în ritmul asta o să te epuizezi complet.

Horoscop CAPRICORN

Toată epuizarea din ultimul timp ți-a pus capat, și nu vrei să faci altceva decât să dormi, dar, din păcate, nu ai timp pentru asta. Încearcă totuși să faci un efort și să-ți iei câteva zile libere.

Horoscop VĂRSĂTOR

Ai prea multe task-uri de rezolvat și nu știi pe care să le faci mai întâi. Ia lucrurile cu calm și o să reușești să le duci la capăt pe toate.

Horoscop PEŞTI

A reapărut în viața ta o persoană care te-a rănit destul de mult, și încearcă să te provoce emoțional. Nu-l lăsa să facă asta, ignoră-l și nu-i răspunde la mesaje.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...