Horoscop marți, 7 decembrie 2021. Zodia Taur primește ajutor în carieră

Astrolog Roxana Lușneac 06.12.2021, 20:35
Horoscop marți, 7 decembrie 2021. Zodia Taur primește ajutor în carieră

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, prezintă horoscopul zilei de marți, 7 decembrie. Cei din zodia Taur se vor bucura de un ajutor în carieră, dar astrele le pregătesc surprize și altor nativi. Culorile norocoase sunt alb și gri, iar numerele care le pot aduce noroc unora dintre zodii sunt: 3, 12, 20, 32, 34 și 38. Ce surprize îi așteaptă pe unii nativi și căror provocări trebuie le să facă față alte zodii.

Horoscop marți, 7 decembrie 2021

Berbec

Dacă în ultima perioadă de timp ați tot sperat că anumite dorințe să vi se îndeplinească, acum acestea pot începe să devină realitate, numai că circumstanțele actuale s-au schimbat , iar asta poate să ducă la o ușoară stare de nemulțumire. Luați lucrurile așa cum vin, pentru că altfel riscați avem sentimentul că vă luptați cu morile de vânt.

Taur

E timpul să puneți accentul și pe propria persoană și pe ceea ce aveți de făcut în următoarea perioadă de timp. Trebuie să văd organizați strategic dacă vrei să aveți parte din succes. În sectorul carierei puteți să aveți parte de o binecuvântare sau de un ajutor din partea cuiva cu o experiență mai mare decât a voastră.

Gemeni

Încercați să nu mai rămâneți axați doar pe dorințe și pe planurile pe care le aveți legate de viitor, pentru că uitați să trăiți prezentul sau să vă ocupați de aspectul sănătății. Partenerul de viață poate să aducă ceva frumos în viața voastră în acest moment sau să vă ajute să găsiți un echilibru de care aveți nevoie.

Rac

Știți foarte bine că atunci când vă doriți ceva cu adevărat puteți să realizați, numai că trebuie să vă faceți un plan strategic de care să vă țineți. Saturn pune presiune asupra voastră și vă fac să simțiți anumite restricții, întârzieri din plin, ceea ce nu vă convine în acest moment.

Leu

Acasă sunt foarte multe lucruri care vă solicită în acest moment, dar asta nu înseamnă că aveți cheful sau răbdarea necesară să vă confruntați cu acestea. Atunci când vine vorba de carieră, simțit nevoia să faceți ceva practic, stabil și solid, cum ar fi o investiție în imobiliare, în bursă, etc.

Fecioară

E timpul să renașteti să mai puternici ca niciodată din propriile frici și trăiri pe care le-ați avut în ultima perioadă de timp. Comunicarea cu cei din jur este cumva restricționată și planurile pe care le-ați făcut până acum riscă să fie un pic întârziate, dar nu trebuie să vă faceți mari probleme, ele se vor rezolva.

Balanță

Casa călătoriilor este activă în acest moment, dar și a spiritualității. Este posibil să aveți trăiri intense, senzație de deja vu, sau pur și simplu să simți nevoia să plecați într-o vacanță pentru a putea să vă relaxați. Trebuie să lăsați în urma lucrurile care v -au făcut rău în trecut pentru a putea evolua frumos în viitor.

Scorpion

Sunt foarte multe aspecte care se întâmplă în acest moment în semnul vostru, iar aici trebuie să aveți grijă cum le aranjați pe toate pentru a păstra un echilibru. Dacă aveți o nouă oportunitate, nu e momentul să vă puneți ego-ul la înaintare, ci mai degrabă capacitatea de învățare și de comunicare.

Săgetător

Micul benefic Venus este de partea voastră astăzi, ceea ce vă poate face să ieșiți un pic din starea de monotonie și să gândiți practic și la subiect. Aveți grijă de sănătatea voastră și de aspectele la care știți că aveți o predispoziție accentuată, pentru că mai bine preveniți decât să tratati.

Horoscop marți, 7 decembrie 2021. Zodia Taur primește ajutor în carieră
Horoscop marți, 7 decembrie 2021. Zodia Taur primește ajutor în carieră

Capricorn

Saturn pune presiunea asupra modului vostru de a gândi, ceea ce înseamnă acest moment că va poate fi frică să vă asumați anumite riscuri sau pur și simplu să constatați că ați început să gândiți ca un om foarte matur. Atât timp cât acest lucru vă ajută să faceți o strategie, nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

 Vărsător

Marele benefic vă protejează în acest moment de numite discuții sau aspectele nedorite. Aspectul carierei voastre este locul la care nu vă doriți să vă gândiți astăzi, ce mai degrabă puneți accentul pe casa voastră și pe regăsirea liniștii.

Pești

Partenerul de viață este cel care vă ajută să vă îndepliniți un vis, o dorință sau cel puțin vă dă speranțe că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. Comunicare cu cei din jur este foarte importantă , pentru că vă puteți face mai ușor relații de prietenie pe care le dezvoltați benefic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...