Horoscop marţi, 5 aprilie. Care sunt culorile şi numerele norocoase ale zilei

Astrolog Roxana Lușneac 04.04.2022, 20:06
Horoscop marţi, 5 aprilie. Care sunt culorile şi numerele norocoase ale zilei

Primele zile ale lunii aprilie vin cu surprize uriașe pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european. Potrivit astrologului Roxana Lușneac, unii nativi își vor găsi liniștea pe plan sentimental, în timp ce alții vor trebui să semneze niște acte legate de o moștenire. Pentru cei care speră să aducă norocul în viața lor, aceștia pot apela la culorile norocoase roz și albastru deschis, dar și la numerele 5, 20, 23, 30, 38 și 40.

Horoscopul zilei de marți, 4 aprilie 2022

Berbec

Astăzi accentul cade pe carieră și pe anumite lucruri pe care le ai de rezolvat legate de imaginea ta și de felul în care te percep oamenii. Acum e un moment bun să îți faci planuri pentru anumite bunuri pe care vrei să le achiziționezi sau pentru anumite călătorii pe care vrei să le faci.

Taur

Îți dorești să obții foarte multe lucruri, iar norocul este de partea ta. Dacă ai în gând să începi un nou proiect care se bazează pe o legătură cu oamenii din punct de vedere spiritual, acum este momentul să începi să faci o schiță a acestui proiect.

Gemeni

Tot ceea ce trebuie să faci astăzi este să îți asculți intuiția pentru că ea este cea care ți-a dat diverse semne în ultimele zile, iar din interiorul minții tale găsește întotdeauna cele mai bune răspunsuri. Universul este deschis să îți ascultă dorințele, deci ai grijă ce gândești pentru că s-ar putea să se îndeplinească.

Rac

Anumite lucruri trebuie făcute în acest moment împreună cu partenerul de viață, iar acolo este posibil să întâmpini blocaj. Casa străinătății este activă, ceea ce înseamnă că poți să ai parte de câștiguri sau oportunități care vin de la distanță.

Leu

Voi știți că nu trebuie să aveți încredere în toți oamenii din jurul vostru, iar astăzi este posibil să vi se confirme anumite suspiciuni pe care le aveați de ceva timp. Nu trebuie să panicați, ci mai degrabă să încercați să înțelegeți de ce s-a ajuns în acest punct. Nu totul de așa cum pare.

Horoscopul de joi, 31 martie
Horoscopul de marți, 5 aprilie

Fecioară

Comunicarea cu cei dragi, dar și cu colegii de muncă vă ajută în acest moment să vă găsiți un echilibru. Aveți nevoie de un pic mai multă nevoie de relaxare pentru a reuși să vedeți cu adevărat lucrurile importante, fără a vă lăsa duși de val.

Balanță

Dacă până în acest moment ați tot evitat să luați niște decizii importante, a venit timpul să vă mobilizați și să ieși din zona de confort. Aveți nevoie să puneți mai mult accent pe viața voastră sentimentală pentru că în acest moment dacă sunteți singuri, puteți întâlni pe cineva interesant.

Scorpion

Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în casa comunicării și a relației cu prietenii, mai ales dacă acolo a rămas neîncheiat un capitol de ceva vreme. Folosiți-vă de inspirație și de imaginație pentru a reuși să-i atrageți pe competitori de partea voastră.

Săgetător

Poate că a venit momentul să trebuiască să semnați niște acte legate de o moștenire, să cumpărați sau să vindeți ceva important, oricum ceva de ordin financiar trebuie rezolvat. Încercați să nu luați decizii fără a-l implica și partenerul de viață .

Capricorn

Aspectele actuale arată că tinzi să fii ceva mai romantic astăzi și chiar mai comunicativ decât în mod normal. Unde în trecut puneai ziduri, acum începi să construiești sentimente productive pe baza conexiunilor emoționale venite din partea oamenilor care te susțin.

Vărsător

Aspectele actuale te pot determina să îți găsești liniștea sau chiar să profiți de o oportunitate care îți va marca și următoarele câteva săptămâni. Vibrațiile actuale te încurajează să faci doar ceea ce te ajută să te simți în siguranță.

Pești

Aspectele actuale îți aduc o carismă deosebită, care va dura și în următoarele săptămâni. Micul benefic Venus te ajută să lucrezi la imaginea ta în societate și la acele aspecte de care nu te-ai ocupat foarte mult în ultima perioadă, dar care îți aduce fericire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...