Horoscop marţi, 4 mai. Probleme de sănătate pentru nativii Leu. Ce zodie are parte de ghinion

Astrolog Roxana Lușneac 03.05.2021, 16:22
Horoscop marţi, 4 mai. Probleme de sănătate pentru nativii Leu. Ce zodie are parte de ghinion

Horoscop marţi, 4 mai. În funcție de vârstă, nativii din Leu se pot confrunta cu diverse probleme de sănătate. Așteptați puțin, înainte de a da fuga la medic să vedeți despre ce e vorba. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și mov, iar numerele care aduc noroc sunt 1, 11, 23, 34 și 44.

Horoscop marţi, 4 mai. Familia contribuie la bunăstarea nativilor din Berbec

Berbec

Familia te susține în tot ceea ce îți dorești să întreprinzi, iar asta te ajută din punct de vedere moral. Călătoriile la o distanță mai mică sau mai mare te scot din rutină și îți fac bine.

Taur

Venus, planeta voastră se află în combustie lângă soare, ceea ce înseamnă că este posibil să nu mai simțiți un sentiment pe care îl aveați înainte și nici nu mai aveți aceleași gusturi sau idei. Este posibil că maturizarea bruscă să va fi schimbat, iar acest lucru înseamnă evoluție.

Gemeni

Accentul pe casă parteneriatului de viață și de afaceri este unul care a rămas a fi important și astăzi. Cumva căutați niște răspunsuri, iar acestea vor veni în momentul în care sunteți bine cu propriile alegeri.

Horoscop marţi, 4 mai. Unele sarcini dau mari batai de cap
Horoscop marţi, 4 mai. Unele sarcini dau mari batai de cap

Horoscop marţi, 4 mai. Unele sarcini dau mari bătăi de cap

Rac

Imaginea voastră personală și carieră va sunt acum în joc și parcă nu ați vrea să va asumați riscuri noi, dar nici nu mai vedeți un viitor sau ceva frumos într-un context actual. Luați-vă timpul necesar.

Leu

Casă sănătății este cea care va este pusă sub semnul întrebării, mai ales dacă aveți sub 50 de ani.  Fie că așteptați niște rezultate, fie că intenționați să va faceți niște teste, astrele va sfătuiesc să mai așteptați un pic dacă nu e urgent.

Fecioară

Cariera este sectorul care astăzi vă poate da un pic de bătaie de cap, mai ales că unele sarcini nu sunteți încă pregătiți moral să le acceptați sau plus și simplu nu aveți chef.

Horoscop marţi, 4 mai. Detașarea de trecut va fi o decizie înțeleaptă

Balanță

Casa imaginii voastre personale este pusă în evidență, mai ales că vreți să aveți grijă de cei din jur și în același timp să fiți și apreciați pentru efortul depus.

Scorpion

Nodul nord vă ajută să va detașați de tot mai ușor, mai ales de acei oamenii pe care îi considerați că nu mai fac parte din prezentul sau viitorul vostru. E o decizie înțeleaptă.

Săgetator

Agitația poate fi cu atât mai multă, cu cât oamenii din jurul vostru tot va invită să faceți lucruri împreună. Pe de altă parte, acest lucru va reține din treaba voastră.

Horoscop marţi, 4 mai. Este timpul ca planurile de viitor să fie puse în aplicare

Capricorn

Lucrurile se așează încet și bine, iar emoțiile voastre sunt direct implicate în situațiile pe care le întâlniți astăzi. Aveți răbdare cu oamenii dragi chiar și atunci când greșesc.

Vărsător

Simțiți o bucurie acasă și parcă ați vrea cumva că aceste zile să nu se mai termine. Planurile de viitor va dau motive să mergeți înainte, iar cei dragi va susțin.

Pești

Acasă sunt multe evenimente care vă solicită atenția, iar asta nu va displace. Oamenii dragi va sunt alături și împreună puteți pune la punct idei sau visuri realizabile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...