Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Secretul pe care trebuie să-l păstreze zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 03.01.2022, 20:45
Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Secretul pe care trebuie să-l păstreze zodia Gemeni

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Zodia Gemeni trebuie să păstreze un secret, în timp ce o altă zodie va găsi bucuria în lucruri mărunte, iar alta va avea parte de mai multă inspirație decât în ultima perioadă. Culorile norocoase sunt galben și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 10, 14, 32, 42 și 45.

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Berbec și Taur

Berbec

Aspectele zilei de astăzi te pot prinde încă de dimineață fiind lipit de telefon sau de laptop. Încearcă să termini treaba rapid așa încât spre după amiază vei avea mai mult timp pentru a face diverse activități cu cei dragi.

Taur

Ziua de astăzi va trece foarte rapid pentru tine, mai ales că tot ceea ce se întâmplă în jur face ca timpul tău să zboare foarte repede. Un eveniment punct de vedere social îți poate oferi anumite oportunități sau cel puțin îți poate ridica moralul.

Horoscop marti, 4 ianuarie 2021. Secretul pe care trebuie sa-l pastreze zodia Gemeni
Simboluri ale zodiilor

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Gemeni și Rac

Gemeni

Aspectele în Vărsător de pe hartă a ta te determină să îți folosești mai mult intuiția și poate chiar să acționezi într-un mod mai rebel, după părerile celorlalți. Încearcă să te ocupi în această seară de anumite treburi restante sau de investiții pe care trebuie să le faci, fără a pune prea mult celorlalți despre asta.

Rac

Încearcă să eviți să vezi totul alb și negru la astăzi, pentru că acest lucru te poate pune într-o poziție neplăcută, având în vedere pe cei din jur vor fi tentați să-ți atace punctele de vedere. Încearcă să ai răbdare și să nu pui totul la suflet.

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Leu și Fecioară

Leu

Chiar dacă sunt anumite lucruri care încă te supără la muncă, încearcă să îți faci timp și pentru persoana iubită sau pentru familie. Adună-ți în jurul oamenii care au aceleași valori ca și tine și pe care știi că te poți baza pe termen lung.

Fecioară

Astăzi să fii unul din cei mai responsabili oameni din casă sau de la serviciu, iar asta este datorită asocierii Lunii cu planeta serioasa Saturn. Spre după-amiază te poți simți inspirat să îți organizezi anumite lucruri legate de casă.

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Balanță și Scorpion

Balanță

Inspirația te poate atinge astăzi mai ales pe sectorul exprimării personale. Poate că e momentul să te gândești să te apuci de un nou curs sau să începi să lucrezi mai mult la un hobby care îți poate aduce un câștig în plus. Niciodată nu este prea târziu.

Scorpion

Astăzi este posibil să găsești bucuria acasă, în lucruri mărunte și în oamenii din jurul tău. Poate nu ar strica să îți iei o zi liberă și să intri în contact cu oameni pe care nu i-ai mai auzit de ceva timp. Nu te simți vinovat acasă, dacă anumite aspecte puse la punct.

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Astăzi este posibil să te simți mai darnic, dar și mai comunicativ cu cei din jur. Oamenii se pot simți atrași de tine, dar tu de la acest punct trebuie să înveți să pui anumite reguli și bariere. Spre după-amiază poți să ai parte de un timp drăguț alături de cei dragi.

Capricorn

Inteligența ta nativă te poate face astăzi să te simți mult mai sigur de tine și poate să-ți aducă chiar un confort mintal. Încearcă să nu te asociezi atât de mult cu cei din jur, pentru că asta îți poate lua din energie. Vezi și ce fac zodiile când sunt îndrăgostite!

Horoscop marți, 4 ianuarie 2022. Vărsător și Pești

Vărsător

Cei din jurul tău pot să aibă foarte mare nevoie de atenția ta astăzi și poate că nu ar strica să pui anumite reguli pentru a-ți proteja energia. Ocupa-te în primul rând de responsabilitățile pe care le ai tu.

Pești

Aspectul semnului Capricorn asupra hărții tale te poate face mai inspirat să ții la distanță anumiți oameni pe care nu ti-i mai dorești în jurul tău. Poate că nu este rău să-ți începi anul cu această curățenie energetică. Vezi și care vor fi cele mai fericite zodii în 2022!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...