Horoscop marți, 31 august. O zodie e susținută de astre, sunt norocoșii zilei

Astrolog Roxana Lușneac 30.08.2021, 19:11
Horoscop marți, 31 august. O zodie e susținută de astre, sunt norocoșii zilei

Horoscop marți, 31 august. Ultima zi a verii va aduce vești bune și ocazii de neratat pentru mai multe semne ale zodiacului. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și verde deschis, iar numerele norocoase sunt: 2, 4,9,12,28,25.

Horoscop marți, 31 august – Berbec

Imaginea voastră în societate este foarte importantă și astăzi veți face mici compromisuri pentru a reuși să faceți o impresia bună. Fie că aveți musafiri sau la servici trebuie să fiți impecabili, astrele va susțin.

Taur

Nodul Nord și Luna te pot face astăzi să cheltuiești mai mulți bani pentru fericirea și confortul tău, poate chiar pentru articole de lux. La servici, poți primi noi sarcini care nu fac neapărat logică, dar care trebuie făcute.

Gemeni

Fie că vrei să achiziționezi un bun material legat de casă, pentru a-ți face viață mai ușoară sau mai confortabilă, sau plus și simplu plănuiești o ieșire cu familia, astrele te susțin în a reuși să faci ceva deosebit pentru sufletul tău.

Rac

Astăzi poți să-ți faci planuri legate de niște investiții în imobiliare pentru viitor sau mai ai de rezolvat niște treburi legate de o vânzare-cumpărare pe care ai amânat-o de ceva timp. Oricum ar fi, totul se axează în jurul lucrurilor pe care fie le deții în prezent sau vrei să le vinzi, iar astrele te încurajează să faci un pas important.

Leu

Marte te poate face mai efervescent astăzi, iar Soarele te face să-ți pui mândria și ego-ul în situațiile care apar. Trebuie însă să-ți vezi mai mult de treaba ta, decât să încerci să-i schimbi pe ceilalți sau să-i faci să înțeleagă anumite lucruri pe care tu le vezi diferit.

Horoscop marți, 31 august – Fecioară

Micul benefic încă vă agită casa liniștii voastre, ceea ce înseamnă că mai aveți destul de multe lucruri de făcut. Fie că va pregatiti pentru un eveniment important, intrați iar în activitate, sau anumiți membrii ai familiei își fac bagajul, emoțiile se îmbină cu energia pe care o aveți.

Horoscop marți, 31 august
Horoscop marți, 31 august

Balanță

Casa copiilor și a câștigurilor din speculații este activa, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de pe urma unui venit suplimentar. Cineva din familie poate să va facă un cadou sau să va invite într-un loc nemaipomenit, iar asta va dă o energie bună.

Scorpion

Trebuie să aveți ceva mai multă grijă la sănătate, deoarece niște aspecte pe care le-ați ignorat în trecut acum pot reveni în forță. Totul se datorează și anumitor neliniști sau a unor dorințe pentru care va tot luptați, dar ați uitat să aveți grijă de voi.

Săgetător

Partenerul de viață este persoană care vă poate susține cel mai mult astăzi, mai ales că în mod normal nu sunteți genul de oameni care să acceptați cu ușurință faptul că aveți nevoie de ajutor. Acasă trebuie menținută o ordine și o disciplină, iar de acest aspect va ocupați fără probleme.

Horoscop marți, 31 august – Capricorn

Atunci când ai simțit că nu mai știi în ce direcție să mergi și nu ai mai găsit soluții, atunci Saturn ți-a sărit în ajutor și te-a făcut să te ridici mai puternic că niciodată. Casa a opta a păsării Phoenix este activă și astăzi, ceea ce îți aduce o nouă energie pe plan personal, iar asta e de bine.

Vărsător

Marele benefic te susține în continuare și cumva parcă vezi în semnele pe care ți se dau zi de zi că nu ești singur. Este bine să te simți binecuvântat, iar tu trebuie să profiți de acest moment pentru a plănui o excursie în străinătate sau să iei contactul cu persoane de la distanță.

Horoscop marți, 31 august – Pești

Casa carierei este una importantă pentru tine, mai ales că în ultimul timp în această direcție ți se îndreaptă atenția. Vrei să realizezi niște lucruri, să faci niște cursuri sau sa aduci niște schimbări care să-ți schimbe motivația si câștigurile, iar astrele te susțin.

 

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!