Horoscop, marți, 30 martie 2021. Zodia care descoperă un mare secret

Astrolog Roxana Lușneac 29.03.2021, 19:16
Horoscop, marți, 30 martie 2021. Zodia care descoperă un mare secret

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, anunță ce au prevestit astrele pentru ziua de marți, 30 martie, în horoscop. Printre veștile primite de către nativi se numără și un mare secret, descoperit de una dintre zodii. Cei care își doresc să atragă norocul de partea lor pot apela la culorile norocoase roșu și bej, dar și la numerele norocoase 1, 17, 21, 24, 44 și 45.

Horoscop marți, 30 martie. Ce vești primesc nativii

Berbec

Planurile pe termen lung sună mai bine atunci când le faci împreună cu familia și cu cei dragi. Anumite legături din trecut acum pot reveni în viață voastră, iar asta vă dă optimism.

Taur

Evită să trimiți mesaje sau emailuri în grabă, deoarece se poate strecura foarte ușor o greșeală din neatenție. Nu lăsați stresul să vă ia din puterea de concentrare și nici din răbdarea pe care o aveți vizavi de persoana iubită.

Gemeni

Nu irosi oportunitățile în care poți să cunoști oameni noi sau în care poți să asculți părerile celorlalți.  Cei din jur te pot inspira mai mult decât crezi în rezolvarea problemelor tale.

Rac

Ține-ți picioarele pe pământ și capul între stele dacă vrei să atragi în viața ta din partea universului lucruri frumoase, mai exact nu ezita să visezi sau să îți faci planuri realiste. Poți să fii ceva mai sensibil în această perioadă iar asta e datorită lunii pline care încă își arată efectul și în această săptămână.

Leu

Astăzi este o zi destul de productivă încă din prima parte,  iar dacă aveți noroc în partea a doua vă puteți lua o oră sau două libere pentru propriile tabieturi. Trebuie să vă împărțiți între serviciu și familie, iar asta vă cam consumă energia.

Fecioară

Dacă întâmpini vreo problemă în decursul zilei de astăzi, nu uita că trebuie să încerci să te menții echilibrat și să nu reacționezi din instinct. Dă-le o șansă și celor din jur să aibă dreptatea lor.

Horoscop marți, 30 martie
Horoscop marți, 30 martie

Previziuni astrale pentru ziua de marți, 30 martie

Balanță 

Poți avea un eveniment în familie sau o sărbătoare cât de curând, iar asta te poate face să îți faci planuri sau chiar să te ocupi de o pregătire sau o surpriză. Important este să încerci să sărbătorești ceva sau să te bucuri de începutul primăverii.

Scorpion

Începutul primăverii îți poate da o stare bună, deși poate că mai ai niște treburi administrative de care trebuie să te ocupi. Fă ce este urgent astăzi, ce nu poți lăsa pe mâine și ia-ți măcar o oră în care să te relaxezi.

Săgetător

Nu te baza doar pe un singur studiu sau rezultat, încearcă să rămâi deschis spre noi opțiuni și variante în orice subiect vei avea astăzi  o dilemă. Gândește-te la ce lecție ai de învățat din tot și asumăți-o.

Capricorn

Atunci când nu știi ce atitudine să abordezi în fața unei situații, încearcă să comunici ceea ce simți în legătură cu aceasta cu cei apropiați. Sfaturile bune și susținerea te pot ajuta să treci peste probleme.

Vărsător

Poți plănui o vacanță sau măcar un weekend pentru cât de curând, iar asta îți va da o energie bună și te poți reîntâlni cu persoane dragi cu care nu te-ai mai văzut de mult. Ai nevoie de o schimbare de peisaj și de aer.

Pești 

Dacă cineva are ceva de ascuns sau chiar tu dacă ai un anumit secret, este posibil să iasă tot la suprafață datorită circumstanțelor. Poate că este nevoie ca acest lucru să se întâmple pentru a știi exact pe cine te poți baza în viitor și pe cine nu.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...