Horoscop marți, 3 august. O zodie are Universul de partea ei

Astrolog Roxana Lușneac 02.08.2021, 19:15
Horoscop marți, 3 august. O zodie are Universul de partea ei

Astrele aduc vești noi nativilor din horoscop, pentru ziua de marți, 3 august. Majoritatea zodiilor se bucură de o perioadă prielnică, însă o zodie are parte de sprijin semnificativ din partea Universului. Cei care își doresc să aducă șansa de partea lor pot apela la numerele norocoase din această zi: 7, 12, 24, 35, 40, 34, dar și la culorile norocoase: roșu și albastru închis. Află din rândurile următoare ce ți-au rezervat astrele pentru cea de-a doua zi a săptămânii.

Horoscop marți, 3 august. Ce previziuni astrale se anunță pentru nativii din zodiac

Berbec

Este dificil să lucrezi în echipă, mai ales atunci când obiectivele pot fi aceleași, dar viziunile de a ajunge la ele diferă. Încearcă să iei fiecare pas cu grijă, încercând să faci compromisuri mici până când reușești să construiești o bază de încredere reciprocă.

Taur

Te poți ocupa astăzi de diverse activități care te scot din rutină și care te pun în centrul atenției, surprinzându-i pe cei din jur într-un mod plăcut. Vrei mai mult de la tine, de la rezultatele pe care le obții și știi care îți este potențialul, așa că nu mai trebuie să pierzi timpul.

Gemeni

Ai atât de multe idei, încât ai putea înconjura cu ele planeta. Trebuie să fii atent cui și ce spui pentru că gândurile tale s-ar putea să ajungă departe datorită oamenilor cărora le place să distribuie informații. Aspectul financiar este unul bun, decent, ceea ce te poate face să-ți dorești încă o nouă vacanță.

Rac

Un compliment sau o mică realizare poate să-ți facă ziua de astăzi bună. Trebuie să ai o mai mare grijă de tine și de ce îți dorești să faci pentru sufletul tău, pentru că în ultima vreme ai vrut doar să-i faci fericiți pe ceilalți și asta te obosește.

Leu

Deși încă de la începutul zilei ai mai multe treburi de rezolvat, în a doua parte te poți bucura de activități frumoase alături de cei dragi. Ai nevoie de relaxare și de un timp de calitate pentru a reuși să-ți pui gândurile în ordine.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a lăsa în urmă energiile negative și oamenii care te-au dezamăgit sau situațiile care nu au ieșit așa cum ți-ai dorit. Pune-ți atenția asupra ta, asupra familiei tale și a lucrurilor care contează cu adevărat.

Horoscop marți, 3 august
Previziuni astrale pentru ziua de marți, 3 august, la horoscop

Balanță

Carisma, eleganta și modul tău de a fi sunt atuurile care te scot în evidență, iar ceilalți sunt atrași de aceste calități și vor să petreacă timp cu tine. Astăzi poți cheltui niște bani în ceea ce ține de casă sau de proprietăți.

Scorpion

Câștigurile tale se pot dovedi a fi suficiente în acest moment pentru a reuși să-ți îndeplinești o dorință. Fie că te gândești la o ieșire în weekend sau la o surpriză pe care vrei să o faci persoanei iubite, astrele te susțin. Încearcă să nu pui la suflet discuțiile în contradictoriu de astăzi.

Săgetător

Ai nevoie de liniște și de echilibru în acest moment, ceea ce te va ajuta mental și spiritual. Încearcă să nu faci cheltuieli mai mari decât îți poți permite în acest moment, pentru că altfel riști să rămâi în pană financiară. Partenerul de viață poate să-ți facă o surpriză romantică sau să-ți dezvăluie niște idei care te entuziasmează.

Capricorn

Este destul de greu să găsești un echilibru între viața ta personală și muncă. Cu cât vrei să te conectezi energetic mai mult cu partenerul de viață, cu atât acesta parcă are mai multă treabă sau lucruri pe care trebuie să le rezolve, sau poate chiar tu ești cel care ai nevoie de un pic de spațiu pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Vărsător

Universul este de partea ta și vrea ca tu să înveți să-ți folosești uneltele, aptitudinile și capacitățile cu care ai fost înzestrat. Încearcă să nu te mai îndoiești de tine și să începi să faci demersuri pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Pești

Deși poate nu se întâmplă minuni astăzi, poți să fii destul de mulțumit de progresul realizat și de productivitatea ta. Reușești să-ți învingi niște frici care înainte te mai făceau să pierzi controlul situațiilor și care te destabilizau. O întâlnire cu o prietenă sau un telefon dat unei persoane la distanță te poate ajuta mult.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...