Horoscop marți 29 septembrie. Leii își văd viața dată peste cap

Iancu Andreea 28.09.2020, 19:57
Horoscop marți 29 septembrie. Leii își văd viața dată peste cap

Astrologii au vești bune pentru majoritatea nativilor, potrivit horoscopului de marți, 29 septembrie. Multe zodii se bucură de încărcătura energetică ce domnește în aerul toamnei. Astfel, cei născuți sub semnul Leului au parte de răstunări de situație. Află ce se întâmplă în cazul tuturor zodiilor din horoscop.

Horoscop marți, 29 septembrie – Berbec

Nativii din zodia Berbecului vor avea o legătură cu cineva din trecut. Aceștia își doresc să reia legăturile cu cei care și-au lăsat amprenta în perioada recentă.

Horoscop marți, 29 septembrie – Taur

Taurii sunt tot mai imprevizibili, în special la locul de muncă. Astfel, ar putea exista ocazia de a lansa conflicte, de care este bine să nu abuzeze. O soluție amiabilă ar fi mult mai indicată. Mai ales că pot discuta deschis despre probleme chiar cu șefii.

Horoscop marți, 29 septembrie – Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor cred că este cazul să o ia de la capăt. Aceștia au ocazia de a face un pas important, care să îi ducă spre reușită. Totodată, previziunile astrologilor spună că Gemenii ar putea intra în afaceri.

Horoscop marți, 29 septembrie – Rac

Racii vor avea de înfruntat o provocare birocratică. Totuși, aceștia reușesc să se descurce cu orice problemă întâmpină, apelând la sfaturile specialiștilor. Dacă vor discuta aceste probleme cu familia, Racii ar putea să fie ajutați inclusiv de un membru apropiat.

Horoscop marți, 29 septembrie – Leu

Leii se bucură de o perioadă a provocărilor. Chiar dacă pare imposibil de gestionat, nativii vor găsi puterea în interiorul lor. O nouă prezență din viața lor ar putea să le dea peste cap toate planurile inițiale. Aceasta le-ar putea aduce vești bune și o schimbare de dorit.

Horoscop marți, 29 septembrie – Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei sunt mai obosiți ca oricând. Chiar dacă au multe lucruri pe cap, ar trebui să țină cont că este nevoie să se mai și odihnească. O pauză binemeritată este ideală în această perioadă.

Horoscop marți, 29 septembrie. Ce spun specialiștii despre nativii din zodiac
Horoscop marți, 29 septembrie. Ce spun specialiștii despre nativii din zodiac

Horoscop marți, 29 septembrie – Balanță

Balanțele se bucură de momente de răsfăț, însă aleg să împărtășească bucuria cu întreaga familie. Nativii îi surprind pe apropiați cu un sejur mult visat. Odihnă, dar și timp petrecut cu cei dragi și vacanța este deja perfectă.

Horoscop marți, 29 septembrie – Scorpion

Scorpionii își surprind partenerul de viață. Astfel, bine organizați, cu toate lucrurile puse la punct, nativii vor porni într-o călătorie mult așteptată.

Horoscop marți, 29 septembrie – Săgetători

Responsabilitatea revine în atenția Săgetătorilor, care vor relua legătura cu acele persoane cu care nu au mai vorbit de multă vreme. Chiar dacă au existat dispute, nativii vor reuși să le rezolve, încheiând astfel conflicte mai vechi.

Horoscop marți, 29 septembrie – Capricorn

Cei născuți sub semnul Capricornului își doresc să scape de stres. Astfel, nativii își îndreaptă atenția către activitățile sportive, pe care le-au tot amânat. Acum este și momentul, dar și bugetul pregătit pentru o astfel de inițiativă.

Horoscop marți, 29 septembrie – Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt plini de motivație. Aceștia decid că nu trebuie să mai amâne anumite aspecte din viața lor. De asemenea, vor încheia o serie de socoteli pe care le-au tot evitat, din pricina unor parteneri nu tocmai plăcuți.

Horoscop marți, 29 septembrie – Pești

Peștii se vor reuni cu membrii familiei, lucru pe care și-l doreau de multă vreme. Amintirile din trecut și plăcerea de a face pe gazda vor aduce zâmbetul pe buze nativilor Pești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...