Horoscop marți, 28 septembrie 2021. Zodia Balanță e susținută de astre

Astrolog Roxana Lușneac 27.09.2021, 19:47
Horoscop marți, 28 septembrie 2021. Zodia Balanță e susținută de astre

Vin vești noi pentru cei 12 nativi din horoscop, pentru ziua de marți, 28 septembrie. În timp ce Balanțele au parte de susținere din partea planetelor care le guvernează, Taurii se confruntă cu unele probleme la locul de muncă. Dincolo de efectele lunii pline, poți apela la culorile norocoase, verde și gri, dar și la numerele norocoase, ce pot aduce un plus de șansă în viața ta. Acestea sunt 2, 10, 11, 13, 24, 33.

Horoscop marți, 28 septembrie 2021. Ce previziuni astrale se anunță pentru nativii din zodiac

Berbec

Timpul petrecut în familie sau cu cei dragi se poate dovedi o adevărată binecuvântare. Astăzi este o zi în care să vă ocupați de activități care vă scad nivelul stresului și vă ajută să simțiți o satisfacție a lucrului bine făcut.

Taur

Utilizarea aparatelor electrocasnice acasă, iar la serviciu utilizarea aparaturii vă poate părea mai dificilă ca oricând din cauza lui mercur retrograd care este pus pe șotii. Chiar dacă tindeți să vă enervați, veți realiza că nu are rost și veți solicita ajutor.

Gemeni

Curiozitatea voastră este stimulată de Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că puteți reveni asupra unor aspecte din trecut pe care le-ați tratat superficial. Acum le puteți studia în profunzime și puteți înțelege foarte multe lucruri noi.

Rac

Evenimentele din ziua de astăzi te pot face să te întrebi dacă ai făcut tot ceea ce se putea pentru a menține un echilibru în tot ceea ce ține de serviciu. Ai nevoie de susținerea partenerului de viață în cazul în care vrei să intri într-un nou proiect.

Leu

Astăzi îți poate fi foarte ușor să te exprimi și chiar să dai indicații colegilor sau persoanelor cu care lucrezi. Relațiile cu vecinii pot fi îmbunătățite, dar și ce el e cu persoanele care nu locuiesc foarte departe de voi și pe care nu le-ați mai văzut de mult timp.

Fecioară

Poate că e momentul să renunți la un contract, la un angajament sau la o relație de business. Este un timp bun în care să studiezi toate opțiunile și să nu iei decizii bazându-te pe un instinct de moment.

Horoscop marți, 28 septembrie 2021
Previziuni astrale pentru ziua de marți, 28 septembrie

Balanță

Astrele în acest moment te susțin să vezi exact cine ti-ai dori să devii în viitor și cum ai vrea să fie viața ta. Legea atracției funcționează, mai ales în această perioadă, așadar nu ezita să o folosești cât de des posibil.

Scorpion

Poți suspecta astăzi că anumiți colegi sau prieteni au o agendă pe care tu nu o cunoști. Conversațiile și confruntările directe nu sunt neapărat indicate, mai ales dacă nu ai dovezi solide. Partea bună este că îți descoperi un punct slab la care poți să lucrezi.

Săgetător

Efectul lui Mercur retrograd de astăzi se poate manifesta prin anumite îndoieli pe care le poți avea vizavi de serviciul tău și de anumite activități pe care le întreprinzi. Poate că nu îți mai place locul în care ești acum, vrei să îți cauți altceva si ai nevoie de o energie nouă.

Capricorn

Acum poți să găsești un moment potrivit datorită lui mercur retrograd să te gândești la viitorul tău si la ce ti-ai dori. Marele benefic Jupiter este de partea ta, iar câștigurile pot veni prin intermediul familiei sau a moștenirilor.

Vărsător

Din punct de vedere al carierei, pot apărea mai multe oportunități la care în trecut nici nu îndrăzneai să te gândești. E momentul să vezi exact ce te avantajează și ce ai putea face pentru a te încadra pe o poziție superioară și pentru a câștiga mai bine.

Pești

Aspectul lui Mercur retrograd asupra lui Jupiter retrograd se dovedește a fi unul pozitiv pentru tine deoarece te ajută să îți creezi colaborări interesante cu oameni care au idei productive. Important este să fii deschis să îi asculți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...