Horoscop marți, 27 octombrie 2020. Ce zodie are noroc în dragoste

Astrolog Roxana Lușneac 26.10.2020, 18:00
Horoscop marți, 27 octombrie 2020. Ce zodie are noroc în dragoste

Horoscop marți, 27 octombrie 2020. Ce zodie are noroc în dragoste. Să fii chiar tu norocosul? Cifrele norocoase pentru ziua de astăzi sunt 4,13,34,56, iar culorile care poartă noroc sunt roz, bej, mov.

Horoscop marți, 27 octombrie 2020. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec 

Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să va aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important este că astăzi să nu faceți nicio investiție financiară, chiar dacă v-ați propus de mult timp.

Taur

Casa imaginii voastre personale este pusă acum în evidență și aici veți avea multe beneficii. Puteți face o impresia foarte bună, inclusiv în fața celor mai în vârstă decât voi sau cu o funcție superioară. Determinarea de care dați dovată vă ajută să vă îndepliniți mai multe obiective odată.

Gemeni

Aveți noroc, susținere și aprobare din partea astrelor. Relațiile cu ceilalți sunt foarte bune, iar asta vă dă o stare excelentă de spirit. Sugestiile din partea familiei și a colegilor se pot dovedi a fi foarte bune.

Rac

Unele secrete sunt făcute pentru a fi ținute pe vecie. Ceea ce alții nu știu, nu are cum să-i doară. Important este să fiți corecți cu voi înșivă și cu valorile pe care voi le aveți de acum în colo. Atmosfera de acasă vă ajută să treceți pentru orice neplăcere a zilei.

Leu

Sănătatea voastră devine tot mai bună, vă vindecați la propriu și la figurat de tot ce v-a supărat în trecut. E un moment bun să va gândiți la ce v-ați dori în viitor și ce v-ar ajuta. 

Fecioara

Nu intrați în discuțiile în contradictoriu care se tot urzesc în jurul vostru. Nu vă implică direct, deci nu merită efortul. Aspectul sentimental este unul bun, persoana iubită fie începe să se simtă mai bine, fie primește niște vești bune.

Care este zodia care va avea noroc in dragoste
Care este zodia care va avea noroc in dragoste

Balanță

Nu va forțați astăzi să faceți lucruri de care fie nu vă simțiți în stare sau fie nu aveți dispoziția necesară pentru a le îndeplini.Este o perioadă în care lipsa de concentrare poate cauza efecte grave, deci cu cât sunteți mai liniștiți și prudenți, cu atât mai bine.

Scorpion

Nu ezitați să cereți părerea celor cu mai multă experiență într-un domeniu anume, atunci când aveți nevoie. Unele detalii deși par ușor de rezolvat, nu este chiar așa. A întreba un sfat avizat vă poate salva bani și timp.

Săgetător

Dacă vreți să faceți un nou proiect cât de curând, ziua de astăzi vă poate aduce în cale idei bune. Gândiți-vă la viitor și la ce v-ați dori să obțineți la final.  

Pești

Dacă aveți în minte anumite decizii care vă preocupă, acum este un moment bun să puneți pe hârtie și un plan. Astfel, într-un mod organizat veți alege ce va convine și puteți scoate din calcul ce considerați că numai este necesar.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...