Horoscop marți, 26 octombrie 2021. Zodia care trebuie să se pună pe ea pe primul plan

Astrolog Roxana Lușneac 25.10.2021, 20:37
Horoscop marți, 26 octombrie 2021. Zodia care trebuie să se pună pe ea pe primul plan

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de marți, 26 octombrie 2021. Astfel, o zodie trebuie să se pună pe ea pe primul plan. Culorile norocoase al zilei sunt: verde deschis si albastru, iar numerele norocoase ale zile sunt:10, 13, 23, 31, 34.

Horoscopul zilei de marți, 26 octombrie 2021. Ce zodie trebuie să se pună pe primul plan

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de marți, 26 octombrie. Care este zodia care trebuie să se pună pe ea pe primul plan.

Culorile norocoase al zilei de marți, 26 octombrie 2021 sunt: verde deschis si albastru, iar numerele norocoase ale zile sunt:10, 13, 23, 31, 34.

Astrologul Roxana Lusneac
Astrologul Roxana Lusneac

Berbec

Lucrurile la lucrurile la serviciu se mișcă încet și bine. Să nu credeți că tot ceea ce se întâmplat în ultimele luni de zile a rămas acolo undeva suspendat Univers și că anumite greșeli care au fost comise de anumite persoane vor rămâne nepedepsite. Aveți răbdare.

Taur

Astăzi este o zi bună în care să vă gândiți la idei noi sau să luați anumite decizii vizavi de imaginea voastră în societate. Mercur în casa comunicării vă ajută să vă deschideți cu empatie în fața celor din jur, dar și să comunicați direct ceea ce vă doriți.

Gemeni

Partenerul de viață sau figura maternă vă pot fi ajutor astăzi mai ales că aveți nevoie de un sprijin, de o ghidare și de o susținere. Încercați să vă puneți mai mult dorințele voastre pe primul plan decât ceea ce credeți că ar fi corect.

Rac

Astăzi trebuie să lucrați din umbră cu diplomație și eleganță pentru a reuși să faceți un plan care să vă ajute pe termen lung. Poate nu vă conving toate persoanele cu care lucrați sau cu care interacționați, dar e important este să vă țineți toate ușile deschise.

Leu

Gândul vă poate sta la străinătate, la o plecare pe care o plănuiți pentru cât de curând sau pur și simplu trebuie să rezolvați anumite lucruri legate de o moștenire, de niște acte sau de un contract de vânzare-cumpărare. Anumite lucruri trebuie făcute și nu mai suportă amânare, dar vă aduc și niște câștiguri.

Fecioară

Mercur este în semnul vostru, ceea ce vă ajută să negociați bine și să vă organizați în ceea ce privește cariera voastră și viitorul de acum încolo. Această susținere astrală vă ajută să regăsiți locuri și oameni cu care aveți o conexiune din viețile anterioare și pe care simțiți că îi cunoașteți de undeva.

Balanta

Marte și soarele în semnul vostru vă pot face un pic mai irascibili sau mai dispuși să spuneți ceea ce gândiți în față. Poate că a venit momentul să nu mai menajați anumite persoane care au nevoie să audă adevărul, iar asta vă va ajuta atât pe voi cât și pe ei.

Scorpion

Încă treceți pentru o perioadă destul de karmică, dar micul benefic Venus este de partea voastră să vă ajute să depășiți anumite obstacole. Câștigurile nu sunt multe din această perioadă, iar ajutorul poate veni din partea unei persoane de gen feminin din familie.

Săgetător

A venit momentul să începeți să vă gândiți la voi si la ceea ce vă doriți să realizați în următoarea perioadă de timp. Nu mai puneți la suflet anumite răutăți ale unor oameni care nu înțeleg cu adevărat cine sunteți și ceea ce aveți de oferit. Alegeț-vã în jur doar persoane cu care interacționați atât mental cât și energetic.

Capricorn

Marele benefic Jupiter este acum în semnul vostru, la fel și Saturn, ceea ce înseamnă că puteți obține mai ușor anumite câștiguri sau primiți o susținere de care aveți foarte multă nevoie în această perioadă de timp. Partenerul de viață ce se poate dovedi a fi și el a fi de ajutor.

Vărsător

E momentul să vă regenerați, să creșteți din punct de vedere energetic, iar lucrurile care în trecut vă dureau, acum învățați să le folosiți în avantajul vostru. Sectorul comunicării este bine aspectat, dar și cel al planurilor de vacanță.

Pești

Astăzi este o zi bună în care să vă ocupați de lucrurile legate de casă, de amenajare și de aceea ce credeți că mai trebuie făcut până la sărbători. Măcar cu gândul dacă deocamdată nu puteți să treceți la fapte. Aveți nevoie de această schimbare ca de aer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...