Horoscop marți 24 noiembrie. Capricornii au parte de proiecte noi

Astrolog Roxana Lușneac 23.11.2020, 19:26
Horoscop marți 24 noiembrie. Capricornii au parte de proiecte noi

Iată ce vă rezervă astrele pentru marți, 24 noiembrie, în funcție de zodie. Astrologii anunță că mai mulți nativi din horoscop se bucură de numerele norocoase: 5,17,25,65, dar și de o serie de culori care vă pot aduce norocul în cale. Așadar, înconjurați-vă de roz, albastru și roșu pentru a atrage energiile bune asupra voastră.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Berbec

Anumite ambiții și dorințe acum se pot îndeplini. Comunicarea cu partenerul de viață și susținerea acestuia sunt foarte importante pentru voi, de aceea este important să spuneți ce aveți pe suflet și să discutați împreună toate aspectele care vă îngrijorează.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Taur

Ai mai multă energie pentru socializare și vei vedea cum mai mulți oameni adunați într-o camera pot veni cu idei foarte bune. Este important să îți alegi în jur oamenii care au gândirea deschisă spre evoluție și spre a încerca ce e nou.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Gemeni

Anumite activități pe care le faceți acum nu va definesc în totalitate, dar trebuie onorate fie că țin de responsabilitatea voastră, fie că ați făcut un compromis. Încercați să luați lucrurile ,,la rece’’ și să nu vă implicați mai mult decât trebuie sufletește.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Rac

Tindeti să fiți mai introvertiți că de obicei, iar asta poate veni din faptul că vreți să lucrați singuri la problemele voastre și nu doriți neapărat că cineva să vă ajute. Comunicarea cu alte persoane va poate ajuta să va puneti totuși gândurile în ordine.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Leu

Astăzi e un moment bun pentru a face planuri și strategii pe termen lung. Cei din jur vă pot ajuta și în același timp va susțineți cumva reciproc. Acolo unde mai trebuie să lucrați și să faceți schimbări, nu ezitați să treceți la acțiune.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Fecioară

Intrați în anumite detalii pe care în general nu le băgați în seama, dar acum a venit și timpul lor. Urmați-va instinctul și impulsul în luarea anumitor decizii, deciziile luate cu ce va spune inima sunt cele mai bune.

Ce le rezervă astrele nativilor din horoscop
Ce le rezervă astrele nativilor din horoscop

Horoscop marți, 24 noiembrie – Balanță

Aveți încredere în propriile decizii și asta vă dă o carisma deosebită. Nu îi lăsăți pe cei mai puțin optimișți să va schimbe părerea sau energia. Acest șarm de care dați dovadă poate atrage priviri și din partea genului opus.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Scorpion

Anumite secrete sau bârfe să vă pot ajunge la ureche, iar pe cealaltă parte puteți face planuri și organiza evenimente. Energia zilei este una bună și asta vă binedispune.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Săgetător

Unele lucruri nu depind de voi, ci de o autoritate sau de niște legi, iar asta nu vă convine neapărat. Respiră, ia fiecare lucru pe rând și rezolva-l fără a pune o prea multă presiune asupra situației și a ta.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Capricorn

Nu vrei neapărat să exprimi care îți sunt toate planurile, iar pentru asta nimeni nu te poate condamna. Noile proiecte aduc noi provocări, iar la acest lucru știți că vă puteți descurcă singuri.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Vărsător

Nu este indicat să ai încredere în oamenii care va propun tot felul de idei în această perioada și mai ales astăzi. Încearcati sa aflați cât mai multe informații despre aceștia, înainte de a lua o decizie.

Horoscop marți, 24 noiembrie – Pești

Acum e un moment bun să plătiți niște datorii sau facturi, să faceți pace cu anumite persoane care cumva v-au greșit și să lăsați lucrurile să treacă și de la sine. Vă veți ocupa de detalii în altă zi.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...