Horoscop marți, 20 octombrie 2020. O zodie începe săptămâna în mare formă și se va bucura de anumite beneficii

Astrolog Roxana Lușneac 19.10.2020, 17:53
Horoscop marți, 20 octombrie 2020. O zodie începe săptămâna în mare formă și se va bucura de anumite beneficii

Horoscopul zilei de marți, 20 octombrie 2020, anunță șanse mari pentru unele zodii dar și provocări pentru alte zodii. Cifrele norocoase ale zilei sunt 4, 6, 55 ș.i 67, iar culorile ce aduc noroc sunt roșu, maro, și bej

Horoscopul zilei de marți, 20 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Astăzi accentul cade pe aspectul sanatații tale, iar aici mai ai câteva lucruri de rezolvat sau vindecat. Nu ar strica să îți iei un timp liber pentru tine, chiar dacă săptămâna abia începe. În cazul în care ești nehotărât asupra unor decizii legat de muncă, nu ezita să ceri ajutor divin și toate semnele te vor duce unde trebuie.

Taur

Rezultatele bune vin în calea voastră datorită micului benefic. Acestea par sa fie pe planul casei voastre, a căsătoriei sau a vieții private în general, și vă vor aduce o stare bună. Anumite conflicte din trecut acum pot fi cu adevărat depășite.

Gemeni

Stresul poate fi un factor destul de perturbant pentru voi în această perioada. Casă a VI-a a sănătății și a contactului vostru cu masele mari de oameni poate fi afectată de acest tranzit care va face să va pierdeți răbdarea foarte ușor.

Horoscop marți, 13 octombrie 2020
Horoscop marți, 20 octombrie 2020

Rac

Venus va fi în casă a 5-a pentru tine în această perioada, iar astăzi toate aspectele se arată a fi benefice. Gândirea ta este una foarte clară, știi ce vrei și cum să obții ace lucru. Important este să ai grijă și de sănătatea ta.

Leu

Aspectele care guvernează sănătatea mamei sunt puse în evidență. Acolo va trebui să apelați la sfatul specialiștilor. Orice problema intervine pe sectorul familiei trebuie rezolvată cu calm, înțelegere și empatie.

Fecioara

Casă sufletului va este guvernată de Venus, ceea ce va aduce împlinire și susținerea celor dragi. Deși efortul pe care îl depuneți este unul destul de mare, va îndepliniți sarcinile impecabil, cu sinceritate și dedicare.

Balanță

Sunteți activi, gata de treabă și aveți energie. Primiți susținerea celor dragi, iar asta va alimentează forța. Eliminați stresul, lăsăți lucrurile să decurgă natural și veți vedea câte lucruri frumoase puteți atrage.

Scorpion

Parcă nu sunteți în plină formă, iar asta poate fi din diverse motive. Nu lăsăți asta să se vadă la serviciu, mai degrabă destainuiti ce nu vă convine acasă celor dragi. Aceștia cu siguranță va pot ajuta să înțelegeți mai bine anumite situații.

Săgetător

Vă doriți un confort destul de mult și puteți avea o creștere substanțială a cheltuielilor. Nu este indicat să intrați acum în curtea de judecată, mai dați-i un pic de timp situației care vă supără. Calatorile în locuri spirituale vă sunt benefice.

Capricorn

Abilitățile voastre de a comunica și de a negocia sunt cele care va pot aduce câștiguri. Planetele vă vor aduce multe influențe pozitive sau va vor arată semnele spre calea potrivită vouă. Persoană iubita joacă un rol important în tot ce urmează să se întâmple în următoarea perioada.

Vărsător

Unele persoane pot dori să te scoată din starea ta normală de calm și să te provoace la anumite discuții. Important este să ai răbdare și să nu uiți că nervozitatea nu face decât să ia claritatea capacității tale mentale de a vedea lucrurile clar.

Pești

Învățați ceva nou în fiecare zi, iar asta se datorează faptului că sunteți deștepți și aveți o minte ascuțită. Pentru acei din zodia voastră care au treaba cu straintatea, pot avea anumite câștiguri. Familia sau persoanele dragi sunt centrul echilibrului vostru.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...