Horoscop marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie

Astrolog Roxana Lușneac 19.04.2021, 17:49
Horoscop marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie

Horoscop marţi, 20 aprilie. Răsturnări de situație pentru nativii din Fecioară. Deși aveți tendința de a împărtăși dintre emoții, recomandat ar fi ca unele dintre acestea să le păstrați doar pentru voi. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și galben, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 13, 23, 34 și 45.

Horoscop marţi, 20 aprilie. Taurii beneficiază de ajutorul celorlalți

Berbec

Nodul nord încă vă face să vă doriți  mai multe lucruri legate de casă și cumva va tot stă în gând o problemă pe care o aveți de rezolvat vizavi  de acest subiect. Luați inițiativa și mobilizați-vă să terminați tot ce aveți restant pentru a sta apoi liniștit.

Taur

Unele lucruri vin de la sine și nici nu trebuie să depuneți un mare efort pentru că cei din jurul vostru sunt dispuși să vă ajute. Ați scăpat de un aspect care v-a mai stresat în ultima perioada de timp, iar de aici puteți respiră ușurați.

Gemeni

Tindeți să fiți mai emoțional implicat că de obicei, în tot ce întreprindeți legat de casă  sau familie,  pentru că atunci când puneți suflet în anumite activități  vă place să fiți acolo  și să dați sută la sută din energia voastră. Imaginea personală are de câștigat din acest aspect.

Horoscop marţi, 20 aprilie. Lucrurile încep să prindă contur pentru Lei

Rac

Luna vă determină să puneți mai multe emoții în toate conexiunile cu cei din jur și cumva asta va ajuta să simțiți cu sufletul tot ce se întâmplă. Intuiția este la cote maxime, numai că trebuie să va găsiți curajul să începeți niște demersuri.

Leu

Unele lucruri la care acum câțiva ani nici nu ați fi  visat, acum pot începe să se întâmple și să prindă contur. Casă străinătății se activează și brusc puteți începe să vă gândiți la o vacanță sau să organizați o ieșire cu prietenii.

Fecioară

Multe răsturnări de situații v-au adus în punctul în care sunteți acum și parcă nici nu vă doriți să împărtășiți cu toată lumea chiar tot ce simțiți. Unele lecții e bine să  le țineți în suflet, tocmai pentru că simțit că va ajută să evoluați.

Horoscop marti, 20 aprilie. Parteneriatele reprezinta cea mai viabilă solutie pentru Balante
Horoscop marti, 20 aprilie. Parteneriatele reprezinta cea mai viabilă solutie pentru Balante

Horoscop marţi, 20 aprilie. Parteneriatele reprezintă cea mai viabilă soluție pentru Balanțe

Balanță

Fie că începeți să faceți un plan cu persoana iubită  sau vă puneți bazele unei proiect, parteneriatele sunt cele avantajate acum, iar acestea va pot susține și ajută chiar și cu un sfat bun.

Scorpion

Începeți să puneți mai mult accent pe partener  și pe familie, decât pe voi și pe ce vă doriți. Casă copiilor este aspectata pozitiv, dar și a câștigurilor financiare în următoarea perioada.

Săgetator

Aspectul sănătății voastre poate fi un pic mai sensibil astăzi, mai ales că și imunitatea poate să fie mai scăzută din cauza stresului. Aveți grijă și luați-vă măsurile necesare.

Horoscop marţi, 20 aprilie. Forțele lui Jupiter își pun amprenta în viața Vărsătorilor

Capricorn

Lucrurile se mișcă încet și bine, chiar dacă vi se  pare destul de greu tot procesul prin care treceți. Trebuie să aveți încredere că spre sfârșitul lunii lucrurile se vor aranja.

Vărsător

Marele benefic vă ajută să vă mobilizați și să faceți lucrurile bine și în propriul mod. Comunicarea cu cei din jur va ajută  și planurile comune va dau speranțe de viitor.

Pești

Intuiția și inspirația vă ajută să vă rezolvați din problemele pe care le aveți într-un timp record, dacă reușiți va mobilizați. Familia vă susține și asta va bucură.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...