Horoscop marți, 19 ianuarie. Fecioarele trebuie să se consulte cu partenerul de viață

Astrolog Roxana Lușneac 18.01.2021, 19:44
Horoscop marți, 19 ianuarie. Fecioarele trebuie să se consulte cu partenerul de viață

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce previziunile astrale de astăzi. Nativii vor afla ce le rezervă astrele, precum și care sunt aspectele vieții în care vor avea parte de vești bune din noul horoscop de marți, 19 ianuarie. Cei care își doresc să se simtă norocoși, ar putea să apeleze la culorile norocoase, roșu și roze, dar să aibă în vedere și numerele norocoase din această zi: 1, 3, 24, 56, 58.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Berbec

Dacă încă cauți niște oportunități sau aștepți că o minune să se întâmple, mai trebuie să ai un pic de răbdare. Având în vedere circumstanțele actuale,  perseverență și echilibrul sunt cele care te vor ajută.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Taur

Gândurile negative nu își au rostul, mai ales că astrele te susțin și ești unul din protejații zodiacului în această perioada. Creează-ți credința că lucrurile bune vin în  drumul tău și așa se va și întâmpla.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Gemeni

Aspectul carierei este cel care are nevoie de atenția voastră, mai ales că aici  sunt destul de multe aspecte care trebuie rezolvate. Important este să fiți foarte organizați și echilibrați, aranjând totul în ordinea priorităților.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Rac

Aveți nevoie de a vă concentra pe propria persoană și imagine, mai ales că ultimele evenimente v-au cam dat peste cap anumite principii. Credința în propria putere este cel mai puternic aliat pe care vi-l puteți face.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Leu

Anumite dorințe încă sunt la distanță, dar veți ajunge acolo prin perseverență. Este important să găsiți un echilibru între muncă și familie, mai ales că cei dragi au nevoie de prezența voastră.

Horoscop marți, 19 ianuarie – Fecioară

Persoana iubită sau partenerul de viață are nevoie de atenția voastră, mai ales că acum puteți creea mai ușor conexiuni la nivel spiritual. Aspectul copiilor este unul controversat, mai ales sunt mai multe lucruri de luat în calcul și decizii de luat. Încercați să judecați totul după cum simțiți.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac
Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Horoscop 19 ianuarie – Balanță

Aspectul familiei este cel care deja îl cunoașteți și încercați să-l acceptați așa cum este.  Astăzi este o zi bună pentru a comunica, a păstra legături la distanță, prietenii. Dacă sunteți singuri, puteți cunoaște pe cineva interesant.

Horoscop 19 ianuarie – Scorpion

Aspectul este pus în evidență pe casă parteneriatelor, iar acolo aveți și cele mai multe așteptări. Important este să fiți corecți în comunicare și să încercați să vă înțelegeți și partenerul de viață și perioada prin care trece.

Horoscop 19 ianuarie – Săgetător

 Venus vă ajută să vedeți lucrurile cu o oarecare speranță și optimism. Aveați nevoie de acest sentiment, mai ales după tot  prin ce ați trecut în ultima perioada. Prietenii, cei dragi va sunt alături, iar de la acest sentiment bun puteți da cursul unor planuri noi de viitor.

Horoscop 19 ianuarie – Capricorn

Multe lucruri se întâmplă în semnul vostru, mai ales că aveți 4 planete acolo,  iar asta simțiți că vă  încarcă foarte mult cu responsabilități. Persoana iubită va susține în felul său, iar sectorul copiilor este unul din partea căruia puteți avea parte de surprize.

Horoscop 19 ianuarie – Vărsător

Casă a 12-a a dorințelor sufletului vostru este pusă în evidență în acest moment și cumva sunteți într-o perioada în care aveți nevoie să găsiți niște răspunsuri. Apelați la persoane specializate sau de încredere pentru a reuși în ce v-ați propus.

Horoscop 19 ianuarie – Pești

Treceți totul prin filtrul emoțiilor și tindeți să vă îngrijorați mai mult decât este necesar în legătură  cu anumite aspecte legate  de viața voastră și de viitor. Încercați să evitați conflictele pe cât posibil și să dați timpului timp.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI