Horoscop marţi, 18 mai. Racii trebuie să aibă răbdare. Ce se întâmplă cu Peştii

Astrolog Roxana Lușneac 17.05.2021, 18:27
Horoscop marţi, 18 mai. Racii trebuie să aibă răbdare. Ce se întâmplă cu Peştii

Horoscop marţi, 18 mai. Astrologul Roxana Lușneac a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, ce planuri au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Racii trebuie să dea dovadă de răbdare și perseverență în următoarele 24 de ore. Numerele norocoase ale zilei vor fi 2,13,15,26,44. Culorile norocoase: galben și verde deschis.

Horoscop marţi, 18 mai – Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Se anunță o zi plină de evenimente importante în viața unor nativi norocoși. Astrologul Roxana Lușneac a venit cu câteva sfaturi pentru fiecare dintre cele 12 zodii, în exclusivitate pentru Impact.ro. Racii trebuie să se lase ghidați de două cuvinte: răbdare și perseverență. Ce se întâmplă cu Peştii.

Horoscop marţi, 18 mai – Berbec

Imaginea voastră pe care v-ați creat-o până acum în fața celorlalți este cea care vă ajută să vă impuneți punctul de vedere în fața colegilor sau a familiei. Nu vă lăsaţi influențați de emoții negative sau frici.

Taur

Aveți multe lucruri de organizat, iar astăzi este o zi bună pentru a le pune la loc şi pentru a avea o satisfacție profesională cât de mică. Energia pozitivă este cea care vă ajută.

Gemeni

Uneori simțiți că vă luptați cu morile de vânt, mai ales când lucrurile nu depind de voi. Atitudinea şi asteptatile pe care le aveți pot fi schimbate mai ușor, decât să-i schimbați pe ceilalți.

Rac

Analizați totul cu sufletul şi mintea, iar gândul vă tot zboară acolo unde v-ați dori să ajungeți în viitor. Trebuie să aveți răbdare și să fiți perseverent.

Leu

Nu vă mai îndreptăţi atenția doar asupra detaliilor, ci încercați să vedeți și cât ați realizat până acum și să fiți mulțumiți și recunoscători. Rezultatele vor veni şi ele.

Horoscop marţi, 18 mai – Fecioară

Încă multe lucruri trebuie să fie puse la punct şi parcă simțiți că evoluați cu pași mici, dar stabili. Luați-vă timpul necesar pentru a procesa toate informațiile, nu acționați din impuls.

Horoscop marţi, 18 mai
Horoscop marţi, 18 mai

Balanță

Deşi sunt lucruri pe care le-ați spune cu voce tare şi asta v-ar ajuta, tindeți încă să mai protejați persoane care nu neapărat merită. Atât timp cât voi știți că nu ați greșit cu nimic, nu aveți de ce să vă îngrijorați.

Scorpion

Puneți accent mai mult pe cei din jur decât pe propriile dorințe şi parcă încercați să vă puneți în locul lor mai mult decât e cazul. Nu uitați că voi nu aveți bagajul de experiențe pe care ei îl au și poate de asta înțelegeți diferit lucrurile.

Săgetător

Nu se întâmpla totul foarte rapid, iar asta vă dă timp să procesați informațiile și să găsiți soluții. Cel mai bine vă bazați acum pe propria judecată şi decizii.

Capricorn

Contactul cu străinătatea sau cu oamenii de la distanța este unul important în acest moment, mai ales dacă aveți nevoie de o mână de ajutor să câștigați ceva.

Horoscop marţi, 18 mai – Vărsător

Casa voastră este locul în care se întâmpla evenimentele cele mai importante astăzi și deși nu vreți să arătați că sunteți atinși, nu ar strica să discutați despre ce simțiți cu adevărat cu cei dragi.

Pești

Cariera şi treburile pe care le țineți în secret ascunse de ochii curioșilor sunt ceea ce vă ocupă timpul astăzi. Organizați-vă încă de dimineața pentru a fi mulțumit de rezultate mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...