Horoscop marți, 18 ianuarie 2022. Zodia Rac are norocul de partea ei

Astrolog Roxana Lușneac 17.01.2022, 21:00
Horoscop marți, 18 ianuarie 2022. Zodia Rac are norocul de partea ei

A doua zi a săptămânii aduce vești importante pentru nativii din zodiac, horoscopul de marți, 18 ianuarie 2022 dezvăluind la ce trebuie să se aștepte zodiile. Se pare că Racii au șansa de partea lor, dar și alți nativi au parte de întâmplări de bun augur. Pentru a spori norocul, se recomandă culorile norocoase ale acestei zile: alb și mov, precum și numerele care atrag șansele: 1, 7, 20, 32, 40 și 45.

Horoscop marți, 18 ianuarie 2022. Ce previziuni astrale se anunță pentru nativi

Berbec

Luna se pregătește să intre în semnul Leului, ceea ce înseamnă că e posibil să începi să te simți mai puternic și mai încrezător în propriile forțe. Nu ar strica să te pui pe tine pe primul loc și să eviți oamenii care gândesc negativ.

Taur

Dacă în acest moment ai anumite dubii asupra intuiției tale, nu ar strica să-ți faci o promisiune să te asculți mai mult. Aspectul Lunii pline de ieri aduce o energie de transformare spre abundență și o eliberare de sub lucrurile pe care le nu ți le mai dorești în viața ta.

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi pot să scoată mai mult la iveală latura ta comunicativă în ceea ce te ajută să pui bazele anumitor conexiuni puternice cu cei din jurul tău sau să-ți faci noi aliați, noi prieteni. Utilizează această energie într-un mod înțelept.

Rac

Luna plină de ieri te va influența încă și astăzi, iar asta îți aduce o intuiție mai bună, dar și o curățare energetică de acele obsesii sau aspecte care nu te lăsau să fii fericit într-o anumită relație. Folosește toate conjuncturile actuale în favoarea ta.

Leu

Ziua de astăzi îți poate aduce sentimentele de securitate iubire și susținere din partea celor dragi. În sfârșit poate ai reușit să pui la punct termenii unei anumite relații sau ai reușit să stabilizezi o conexiune cu cineva important.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a merge înainte spre ceea ce îți dorești să realizezi. Nu te simți prost dacă te pui pe tine pe primul plan. Schimbările în carieră pe care le aștepți vor veni în următoarele 18 luni.

Horoscop marți, 18 ianuarie 2022
Horoscop marți, 18 ianuarie 2022

Balanță

Oportunitățile care pot veni în viața ta în acest moment te pot ajuta să evoluezi din punct de vedere financiar în următoarele 18 luni. Nodul Nord în taur te sfătuiește si el să-ți asumi responsabilitățile care vin în drumul tău.

Scorpion

Luna plină de ieri te face în acest moment să te simți mândru de tine și de reușitele pe care ți le poți asuma. Ai evoluat foarte mult si din punct de vedere spiritual și poate chiar te-ai modernizat în anumite practici.

Săgetător

Sectorul spiritualității este ceva mai activat în această perioadă, iar astăzi este o zi bună pentru a-ti asculta instinctul vizavi de anumite decizii pe care trebuie să le iei. Partenerul de viață Îți poate da niște sfaturi valoroase.

Capricorn

Toată munca dificilă pe care ai depus -o în ultimul an poate să înceapă acum să dea rezultate. Aspectele pe care le ai în semnul Taur pot să te ajute să te stabilizezi poate din punct de vedere financiar, însă nu te pregăti să primești totul odată.

Vărsător

Aspectele actuale de pe hartă a ta arată posibile probleme din punct de vedere emoțional sau numite neînțelegeri în comunicarea cu colegii sau cu persoanele apropiate din familie. Trebuie să fii foarte calm și să gândești totul la rece.

Pești

Din punct de vedere emoțional în următoarele 18 Luni vei fi un pic mai liniștit și mai echilibrat datorită semnului Taur care îți aspectează Casa comunicării și a relațiilor cu cei din jur. Acest aspect te va ajuta să găsești liniște.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...