Horoscop marți, 16 martie. Racii pot trece peste un impas sentimental

Astrolog Roxana Lușneac 15.03.2021, 20:01
Horoscop marți, 16 martie. Racii pot trece peste un impas sentimental

Cea de-a doua zi a acestei săptămâni vine cu vești bune pentru unii nativi din horoscop pentru că marți, 16 martie, Racii pot scăpa de unele probleme sentimentale. Cei care vor să atragă norocul de partea lor trebuie să țină cont de culorile roșu și mov. De asemenea, numerele norocoase care atrag mai multe șanse sunt 5, 13, 23, 43 și 45.

Horoscop marți, 16 martie. Ce spun astrele pentru nativii din zodiac

Zodia Berbec

Energia ta îi poate atrage pe cei din jur mai ușor în jurul tău. Casa conexiunii cu divinitatea arată începerea   unui proces de vindecare.

Zodia Taur

Luna nouă va poate aduce în cale prietenii vechi sau oameni de care aveți cumva nevoie pentru a evolua. Ușile se deschid mai ușor, iar voi puteți profită în acest moment de oportunitate.

Zodia Gemeni

Nodul nord te poate face mai independent că de obicei, iar asta îți poate da o dorința mare și de libertate. Uneori ai nevoie să fii singur pentru a-ți adună forțele pentru  a creea.

Zodia Rac

Dacă reușești să-ți exprimi gândurile și sentimentele îți va fi mult mai ușor să te vindeci  din punct de vedere sentimental și să iei  deciziile corecte.Puterea e la tine.

Zodia Leu

Ziua de astăzi îți poate rezervă surprize  diverse, mai ales că unele lucruri continuă să iasă la iveală.Fie că e vorba de o oportunitate bună sau poți face pace cu un subiect, ceva trebuie încheiat pentru a avea un nou început.

Zodia Fecioară

Venus va face  mai calmi și mai înțelegători, iar aici va gândiți  mai ușor la  cum să va faceți viață frumoasă și  la cum să-i ajutați pe ceilalți.

Horoscop marți, 16 martie
Horoscop marți, 16 martie

Zodia Balanță 

Este posibil că astăzi să te aflii  într-o zi de revizuire a sentimentelor și a faptului că fie ai nevoie de un partener de viață, fie că vrei să petreci mai mult timp cu cel actual.

Zodia Scorpion

Poți să te apropii mai mult de jumătatea ta sau poți să vezi potențialul într-un nou plan legat de viață profesională. Poate unii din voi acum se hotărăsc să facă un copil.

Zodia Săgetător

Discuțiile în parteneriatul de viață sau de afaceri te pot ajută să te gândești cu optimism la viitor, mai ales dacă ele se desfășoară deschis și direct. Ai nevoie de liniște și de energie pozitivă pentru a fi productiv.

Zodia Capricorn

Comunicarea cu persoana iubită sau cu cei din jur te poate ajută să îți exprimi gândurile și să te faci înțeles, iar aceștia  îți pot veni în ajutor. Nu încerca să faci totul singur până te epuizezi.

Zodia Vărsător

Sectorul copiilor și a câștigurilor  din casă a 5-a reprezintă pentru tine o prioritate de care trebuie să te ocupi.  Această oportunitate pe care o ai astăzi și mâine vine odată la 2 ani, deci profită de acest curaj să-ți pui ordine în treburi.

Zodia Pești  

Alege-ți câteva persoane de bază alături de care să construiești ceva pe termen lung, iar în rest păstrează aparențele și fii diplomat. Acum e momentul bun să faci o distincție între cele  două tabere.

Urmăriți Impact.ro și pe