Horoscop marți, 16 februarie. Leii se implică în viața prietenilor

Astrolog Roxana Lușneac 15.02.2021, 19:49
Horoscop marți, 16 februarie. Leii se implică în viața prietenilor

Horoscop marți, 16 februarie. Leii se implică în viața prietenilor, în timp ce o altă zodie începe să găsească soluții mai ușor. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și albastru deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 14, 22, 32 și 41.

Horoscop marți, 16 februarie. O zodie trebuie să demonstreze curaj

Berbec

Astăzi este important să știi ce îți dorești și unde vrei să ajungi, iar apoi să decizi la ce trebuie să renunți. Mercur retrograd în Vărsător îți aduce un noroc pe casa prietenilor, iar asta înseamnă că te poți baza pe cunoștințe în a obține un bun sau niște câștiguri.

Taur

Câștigurile astăzi vin în calea acelor nativi care își găsesc curajul să ceară ceea ce își doresc de la ceilalți sau să înceapă ceva nou. Casa carierei, dar și cea a reputației sunt foarte importante în acest moment pentru voi.

Horoscop marti, 16 februarie. Leii se implica in viata prietenilor
Semne ale zodiilor

Horoscop marți, 16 februarie. Unei zodii i se întâmplă o schimbare

Gemeni

Dacă aveți de făcut prezentări sau trebuie să participați la întâlniri importante, cuvintele voastre vor fi auzite mult mai ușor și au greutate datorită experienței.

Rac

Ești destul de romantic și parcă începi să vezi cu alți ochi tot ce ține de partenerul de viață și de familie. Poți să îi faci pe cei din jur fericiți doar prin simplul fapt că arăți că îți pasă.

Horoscop marți, 16 februarie. O zodie găsește soluții mai rapid

Leu

Accentul cade pe viața de cuplu și pe anumite decizii legate de viitor pe care trebuie să le luați împreună. Cineva din anturajul tău poate avea nevoie de un ajutor legat de un eveniment fericit din viața lui.

Fecioară

Unele lucruri pe care tot încercați să le rezolvați de ceva timp acum se așază cumva și vă ajută să găsiți soluții mult mai rapid. Partenerul de viață are nevoie de atenția și de grijă voastră.

Horoscop marți, 16 februarie. O zodie capătă liniște

Balanță

Toate lucrurile merg mai bine atunci când faci totul cu bună dispoziție și cu intenții pozitive. Parcă începi să înțelegi niște sentimente cu care te-ai luptat în ultimul timp, iar asta îți dă liniște.

Scorpion

Astăzi este o zi bună, iar oamenii din jurul tău îți sunt alături și te susțin. Nu ar strica să începi să faci noi planuri de viitor alături de partenerul de viață.

Horoscop marți, 16 februarie. O zodie trebuie să comunice mai mult

Săgetător

Poți să evoluezi bine atât astăzi cât și în zilele următoare, iar cheia este la tine. Este indicat să încerci să scapi de lucrurile negative care tot te-au urmărit în trecut și să comunici mai mult cu cei din jur.

Capricorn

Cei din jur încep să îți aprecieze ajutorul și cu această ocazie vezi cât de important ești în viața lor. Există oportunitatea unei discuții legate de câștiguri sau investiții cu persoane mai în vârstă sau cu experiență ca tine.

Horoscop marți, 16 februarie. O zodie trebuie să facă un gest frumos

Vărsător

Poate că astăzi este un moment bun în care să renunți la ceva de valoare pentru a face o bucurie unei persoane apropiate. Universul nu va uita acest gest și te va recompensa mai mult decât te aștepți.

Pești

Pentru a reuși să treci niște bariere și să descoperi o aptitudine pe care o deții este nevoie să scapi de frici sau incertitudini și să acționezi din instinct. Îngerul vostru protector este foarte activ în această perioadă, așa că bazați-vă și pe semnele pe care vi le da.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe