Horoscop marți, 15 decembrie 2020. Săgetătorii trebuie să se ferească de discuții

Astrolog Roxana Lușneac 15.12.2020, 08:15
Horoscop marți, 15 decembrie 2020. Săgetătorii trebuie să se ferească de discuții

Horoscop marți, 15 decembrie 2020. O nouă zi, noi previziuni astrale pentru nativi în horoscopul de marți, 15 decembrie. Astăzi se anunță o zi bună pentru majoritatea zodiilor, însă îți poți dubla norocul dacă ții cont de numerele norocoase: 1, 3, 34, 44. De asemenea, include alb și roșu în garderoba ta pentru a atrage energiile bune asupra ta.

Horoscop marți, 15 decembrie 2020

Horoscop 15 decembrie – Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a lua lucrurile ușor și pentru a face anumite schimbări mici, dar cu un impact mare. Dați-i timpului timp și nu grăbiți anumite procese care au nevoie de concentrare și adaptare.

Horoscop 15 decembrie – Taur

Anumite persoane au nevoie  de ajutorul vostru, iar asta vă solicită energia mai mult ca de obicei. În această perioadă încercați să va gândiți mai mult la ceilalți decât la propriile dorințe.

Horoscop 15 decembrie – Gemeni

Anumite vești bune pe care le țineți secret de ceva timp este posibil să vă dea emoții. Anumite treburi legate de serviciu s-ar putea să va solicite mai mult ca de obicei.

Horoscop 15 decembrie – Rac

Anumite câștiguri vă pot motiva să lucrați mai mult în perioada următoare, deși asta va epuizează. Anumite deplasări vor fi inevitabile, dar sunt de bun augur.

Horoscop 15 decembrie – Leu

Pentru acei din voi care treceți acum printr-o perioadă foarte aglomerată, lucrurile tind să vă streseze destul de tare. Încercați să va găsiți și câte un moment de relaxare, altfel totul se va revărsa asupra sănătății.

Horoscop 15 decembrie – Fecioară

În această perioadă este posibil să aveți de făcut mai multe cheltuieli sau cumpărături decât de obicei, iar asta va aduce și o anumită satisfacție. Faceți astăzi ce puteți, ce nu, lăsati pe mâine.

Horoscop marți, 15 decembrie
Horoscop marți, 15 decembrie

Horoscop 15 decembrie – Balanță

Încercați să aveți grijă atunci când vine vorba de sectorul financiar, deoarece toate aceste cheltuieli vă pot da peste cap. Indicat ar fi să faceți economii pe cât se poate pentru viitor.

Horoscop 15 decembrie – Scorpion

Atenția voastră poate fi îndreptată mai mult asupra serviciului și a responsabilităților pe care le aveți. Pe de altă parte, familia are nevoie de voi și de susținerea voastră. Luați totul cu calm.

Horoscop 15 decembrie – Săgetător

Încercați să stați deoparte de discuțiile care se pot iscă din nimicuri. Momentan nu sunteți în dispoziția de a rezolva problemele celorlalți, ocupați-vă mai bine de alte voastre.

Horoscop 15 decembrie – Capricorn

Anumite persoane dragi vă pregătesc fie o surpriză, fie vor să va dea o veste bune. Încercați să nu va stricați singuri bucuria, investigand prea mult.  Dați-le și lor satisfacția de a va face fericiți.

Horoscop 15 decembrie – Vărsător

Cei din jur vă sunt alături, iar acesta este un lucru de apreciat. Încercați să  nu va grăbiți în afirmații, dați-i timpului timp. Aveți grijă de sănătatea voastră, păstrați-vă echilibrul emoțional.

Horoscop 15 decembrie – Pești

Încercați să nu grăbiți anumite procese care au nevoie de timp pentru a se lega sau a se efectua. Nu luați scurtături, deoarece în această perioada Saturn, planetă karmică, este cu ochii pe noi.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe