Horoscop marți, 13 octombrie 2020. Zodia care descoperă un secret

Astrolog Roxana Lușneac 12.10.2020, 18:00
Horoscop marți, 13 octombrie 2020. Zodia care descoperă un secret

Horoscopul de marți, 13 octombrie, vine vești bune pentru multe dintre zodii, dar unele dintre acestea vor descoperi un secret care îi va neliniști.

Așa arată horoscopul zilei de marți, 13 octombrie, pentru fiecare zodie

Berbec

Accentul astăzi este pus pe parteneriatul de viață și pe cel de afaceri. Acolo trebuie discutate multe lucruri rămase restante, iar astrele va susțin. Important este însă să fiți sinceri cu voi înșivă și cu ce va doriți cu adevărat.

Taur

Aspectul secretelor și a relației cu familia soțului poate ridica fie niște semne de întrebare, fie  anumite lucruri trebuie puse la punct. Aveți grijă de imunitatea voastră, deoarece poate fi în acest moment mai slăbită.

Horoscop marți, 13 octombrie 2020
Horoscop marți, 13 octombrie 2020

Gemeni

Toate discuțiile vă pot duce cu gândul la o plecare, la o distanțare de tot ce nu va mai convine. Sunt unele lucruri care s-au adunat și v-au rămas acolo în suflet, dar de care trebuie să scăpați.

Rac

Începutul se săptămâna se arată promițător pe casă carierei, acolo sunteți destul de ocupați. Comunicarea bună cu șefii sau colegii vă poate aduce beneficii.

Leu

Fie că vreți să cumpărați lucruri noi pentru casă sau pentru sufletul vostru, Venus va susține să faceți achiziții profitabile. Ego-ul vostru va fi satisfăcut, iar imaginea în societate va avea de câștigat.

Fecioara

Anumite dorințe acum se pot materializa în următoarele zile, numai că parcă nu mai aveți răbdare. Este foarte bine să încercați din când în când să va gândiți și la propria persoană. Rugăciunile va sunt ascultate, așa că nu ezitați să cereți universului.

Balanță

Accentul cade pe propria persoană și pe ceea ce va doriți să faceți pentru a va extinde orizonturile. A arată bine înseamnă a va simți bine, iar asta nu poate  să va aducă decât lucruri positive.

Scorpion

Accentul cade pe sectorul care va susține vouă planurile, ideile, mentalul. Acolo aveți parte de susținerea universului și a marelui benefic Jupiter,  ceea ce va poate aduce chiar anumite oportunități.

Săgetător

Relațiile cu cei din jur trebuie susținute, de aceea nu ar strica să dați câteva telefoane unor persoane care va dau o energie bună. Comunicarea cu cei dragi sau cu colegii de muncă pare că se îmbunătățește.

Capricorn

Odată ce ați terminat de achitat facturile restante, este posibil să va mai rămână niște bani pentru a-i investi în  ceea ce face plăcere sufletului vostru. Consultați-vă partenerul de viață pentru a lua cele mai ințelepte decizii.

Vărsător

Sectorul copiilor este pus în evidență, aici aveți niște lucruri rămase restante de rezolvat. Câștigurile vin și ele și chiar dacă nu sunt semnificative, tot vă sunt de ajutor. Aveți grijă de sănătatea voastră.

Peșți

Există o posibilitatea că astăzi să nu va simțiți în formă sau plus și simplu să nu aveți chef să faceți anumite lucruri. Și e normal, sunt zile și zile. Având în vedere perioada prin care ai trecut în ultimele luni, un pic de pauză nu ți-ar strică.

DISCLAIMER:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...