Horoscop marți, 13 aprilie. Gemenii au parte de emoții mari

Astrolog Roxana Lușneac 12.04.2021, 19:48
Horoscop marți, 13 aprilie. Gemenii au parte de emoții mari

Horoscop marți, 13 aprilie. Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de mari emoții în această zi. Totodată, aceștia vor avea de-a face cu nerăbdarea, astfel că puțină temperanță nu ar strica. Culorile norocoase ale zilei sunt orange și albastru turcoaz, iar numerele care aduc noroc sunt 5,6,23,33,41 și 46.

Horoscop marți, 13 aprilie. Câștiguri substanțiale pentru Tauri

Berbec

Luna vă face să fiți mai emoționali că de obicei, iar Venus va dă acea speranța și putere de a vedea și lucrurile bune după o perioada în care atâtea au fost grele sau rele. Fiți ambițioși și atingeți-va obiectivele la timp.

Taur

Venus vă ajută să fiți inteligenți și blânzi, iar pe de altă parte se pot anunță niște câștiguri substanțiale în viitor dacă reușiți să va organizați bine și să începeți un proiect la care nimeni din jur nu a visat niciodată.

Gemeni

Se întâmplă multe astăzi în viață voastră, pe de-o parte vin emoțiile, pe de altă parte restricțiile impuse de saturn, iar pe de altă parte Nodul nord care vă face nerăbdători și să va doriți totul și repede.

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de mari emotii in aceasta zi
Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de mari emotii in aceasta zi

Horoscop marți, 13 aprilie. Răbdarea este recomandată nativilor din Rac

Rac

Încercați să nu faceți totul repede și degrabă, mai ales că anumite consecințe pot fi mai mari decât v-ați așteptat. Aveți răbdare, pentru că răbdarea este cel mai bun aliat pe care îl aveți în acest moment.

Leu

Imaginea voastră personală este scoasă în evidență și parcă nu vă convine nimic din ce v-ar putea pune în pericol acest lucru. Încercați să va decideți pe o singură idee, sau pe un singur drum.

Fecioară

Marte vă face mai ambițioși și gata să porniți la război pentru ceea ce credeți că este corect. Nu ați mai fost așa puternici și siguri pe voi de mult timp, iar acum va luați revanșa.

Horoscop marți, 13 aprilie. Jupiter în casa Balanțelor anunță răscolirea trecutului

Balanță

Marele benefic te ajută să răscolești lucruri din trecut și să le înțelegi mai bine. Poate și tu ar trebui să vezi exact unde ai greșit pentru a reuși să obții și iertarea celorlalți.

Scorpion

Câștigurile voastră astăzi nu sunt atât de importante, precum e liniștea și pacea din jurul vostru. Persoană iubită e parcă atât de aproape, dar atât de departe, iar din punctul ăsta de vedere trebuie făcut ceva pentru a îndrepta lucrurile.

Săgetător

Nodul sud vă face să va gândiți la ceilalți, iar în casa parteneriatelor se întâmplă multe lucruri și repede. Încercați să nu puneți la suflet lucrurile care nu va convin, deoarece sunt niște teste.

Horoscop marți, 13 aprilie. Carisma Capricornilor este datorită planetei Mercur

Capricorn

Mercur va ajută să fiți carismatici și să gândiți repede și corect, iar soarele va poate face remarcat în față șefilor sau chiar voi puteți fi acei șefi care strălucesc prin planuri și idei bune.

Vărsător

Casa voastră are nevoie de o nouă energie, iar asta vă ajută cumva să va motivați să faceți o mică schimbare, dar cu un efect mare. Luați-vă timpul necesar și folosiți-vă intuiția.

Pești

Mercur vă ajută să comunicați mai bine ceea ce gândiți, mai ales că astăzi cuvintele va susțin ego-ul și va sunt puterea. Casa copiilor este cea care va împlinește, iar aici puteți decide să faceți o investiție pentru cei mici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...