Horoscop marți, 11 mai. Vărsătorii trebuie să își asculte instinctul

Astrolog Roxana Lușneac 10.05.2021, 19:13
Horoscop marți, 11 mai. Vărsătorii trebuie să își asculte instinctul

Horoscop marți, 11 mai. Datorită lui Jupiter în casa parteneriatelor, nativii din Vărsător se vor mobiliza pentru a crea noi oportunități cu apropiații. Culorile norocoase ale zilei sunt alb si gri, iar numerele care aduc noroc sunt 1, 14, 16, 22 și 26.

Horoscop marți, 11 mai. Întâlnirile cu prietenii creează o imagine pozitivă

Berbec

Astrele vă susțin sectorul călătoriilor la distanță și  cel al spiritualiății, iar asta vă dă optimism și cumva vă face să vă simțiți mai încrezători în viitor.

Taur

Oportunitățile vin pe sectorul carierei mai ușor decât v-ați fi așteptat, iar câștigurile pot apărea pe termen lung. Trebuie doar sa fiti încrezători in aspectele prezente.

Gemeni

Întâlnirile cu prietenii de la distanta sau conjuncturile de astăzi de la servici va aduc o imagine pozitiva si cumva aceste lucruri va ajuta sa aveți mai multa incredere in propria persoana.

Horoscop marti, 11 mai. Cei din jur vor incerca sa va descurajeze
Horoscop marti, 11 mai. Cei din jur vor incerca sa va descurajeze

Horoscop marți, 11 mai. Cei din jur vor încerca să vă descurajeze

Rac

Unele dorințe desi par a fi de neindeplinit in acest moment, ele au nevoie de atentia voastra si de persuasiune pentru a fi îndeplinite. Nu va lăsați descurajati de cei din jur.

Leu

Casa carierei este locul in care va puneți atenția, dar si cea a castigurilor. Acolo se întâmpla multe evenimente interesante si cumva acest lucru va tine motivați.

Fecioară

Aspectul casei si cel al familiei ocupa o importanta deosebita astăzi, mai ales ca aveți de organizat un eveniment si cumpărăturile trebuie făcute.

Horoscop marți, 11 mai. Noile etape vin cu lucuri noi

Balanță

Comunicarea cu cei din jur este una productiva, mai ales ca cei din jur sunt dispuși sa va ajute si sa va susțină atât financiar, dar si emoțional.

Scorpion

La unele lucruri trebuie sa renunțat pentru a obține altele noi, iar acest lucru va priește, mai ales ca simțiți ca începe o noua etapa.

Săgetător

Casa prietenilor si a susținătorilor este importanta, mai ales ca aici se întâmpla niste evenimente interesante. Puteti sa fiti încurajați sau ajutați de cine va așteptați mai puțin.

Horoscop marți, 11 mai. Anumite secrete trebuie păstrare

Capricorn

Saturn in casa castigurilor majore va îndeamnă sa fiti persuasivi si sa va mobilizați. Unele câstiguri vor veni, dar trebuie sa aveți un pic de răbdare.

Vărsător

Marele benefic in casa parteneriatelor va ajuta sa va mobilizati si sa creeati  aliante puternice cu cei apropiati. Este un moment in care trebuie sa va urmati instinctul.

Pești

Casa lucrurilor ascunse poate sa va determine sa nu impartasiti cu ceilalți toate amănuntele, tocmai pentru ca nu sunteti sigur de intențiile lor adevărate. Si bine faceti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...