Horoscop marți, 10 noiembrie. Berbecii trebuie să ceară ajutor

Astrolog Roxana Lușneac / 09.11.2020, 18:34
Horoscop marți, 10 noiembrie. Berbecii trebuie să ceară ajutor

Horoscop marți, 10 noiembrie. În general, se spune că marți sunt trei ceasuri rele, dar noi vă spunem cum trebuie să vă feriți de ele și să aveți parte doar de bucurii. Numerele norocoase ale zilei  sun 23, 5 22 și 34, în timp ce culorile care aduc noroc sunt roșu, alb, roz.

Horoscopul pentru marți 10 noiembrie adus de Roxana Lușneac

Horscop marți, 10 noiembrie, vă este adus, ca în fiecare zi, de astrologul nostru Roxana Lușneac. Iată ce rezervă ziua pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Berbec

Dacă ai anumite planuri de mult timp, acum ele pot începe să capete formă, mai ales acum când și astrele te susțin. Este important și ajutorul din partea celorlalți, așa că nu ezita să îl ceri.

Taur
Familia te susține, iar acum dacă vrei să iei niște decizii importante ar fi indicat să te sfătuieșți înainte cu ei. Alege să mergi spre membrii mai maturi sau cu o mai multă experiență.

Gemeni
Anumite schimbări vin în viață ta mai rapid decât te așteptai sau într-o altă modalitate  decât prevedeai.  Acestea îți vor aduce beneficii, numai că încearcă să te ocupi de fiecare lucru la timpul lui.

Rac
Anumite aspecte și-au lăsat amprenta mai mult decât ai crezut inițial că o vor face și acum se resimt. Nu ar strica să îți susții sistemul imunitar cu ceva vitamine, tocmai pentru a evita ca partea emoțională să se resimtă și asupra organismului.

Leu
Anumite probleme trebuie rezolvate și parcă toată lumea se bazează doar pe voi. Fie că e vorba de familia voastră, fie că e vorba de serviciu, important este să vă implicați direct și să nu tratați nimic cu superficialitate, deoarece lucrurile se pot întoarce apoi împotriva voastră.

Fecioara
Anumite schimbări în sectorul carierei nu sunt neapărat rele, mai ales privite pe termen lung. Jupiter vă protejează și vă întărește sistemul imunitar, ceea ce va dă un tonus bun.

Scorpionii trebuie să evite anumite discuții

Balanță
Aspectele vă susțin pe toate sectoarele vieții și reușiți să va rezolvați din treburile restante. Anumite subiecte v-au tot dat bătăi de cap în ultimele săptămâni și în sfârșit puteți respira ușurați.

Scorpion
Nu este indicat să intrați în discuții în contradictoriu tocmai pentru că și voi sunteți supuși unui stres enorm, iar asta se poate revărsa și asupra unor oameni nevinovați că apoi să vă pară rău.

Săgetător
Anumite aspecte vă tot susțin să mergeti spre o direcție despre care nu știți nimic încă. Aveți încredere în semnele pe care le primiți și că nimic nu este întâmplător.

Capricorn
Anumite obiective acum pot fi atinse  tocmai pentru că ai muncit mult la asta, iar acum în această perioada de criză tu ești cumva protejat. Nu ezita să îți faci treaba înainte și să nu aștepți termenul final.

Vărsător
Relațiile de prietenie te susțin, îți dau speranța și energie pozitivă. Îți place să îți petrecti timpul făcând tot felul de activități distractive și asta îți da o stare bună.

Peșți
A petrece timp de calitate în preajma celor dragi e o binecuvântare pe care o apreciezi acum mai mult că niciodată. Fie că sunt ultimele evenimente sau e plus și simplu viața  e cea care te face să vezi lucrurile așa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI