Horoscop marți, 1 februarie 2022. Cum vin banii pentru zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 31.01.2022, 19:38
Horoscop marți, 1 februarie 2022. Cum vin banii pentru zodia Gemeni

Debutul lunii februarie aduce vești importante pentru nativii din zodiac. Previziunile astrale pentru ziua de marți, 1 februarie 2022, sunt unele neașteptate pentru zodia Gemeni, care ar putea să se bucure de succes în plan financiar. Cei care speră să atragă norocul de partea lor pot apela la culorile zilei, alb și verde deschis, precum și la numerele 5, 6, 19, 33, 40, 43, care sporesc șansele de reușită.

Horoscop 1 februarie 2022. Ce surprize au pregătit astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Lună nouă de ieri te ajută să privești cu încredere spre noi începuturi în viața ta. Energia pe care o primește acum de la Univers te va ghida în următorul an spre a face lucruri mărețe. Încearcă să-ți asculți mai mult intuiția.

Taur

Încă nu e momentul să iei decizii importante vizavi de cariera ta, pentru că anul Tigrului de apă va aduce niște schimbări pentru care tu trebuie să rămâi deschis să le accepți. Trebuie să ai și un pic de răbdare ca lucrurile să se așeze de la sine.

Gemeni

Începutul noului an Chinezesc în semnul Tigrului de apă îți poate aduce o energie care te pune în mișcare, iar acest lucru poate cauza o serie de evenimente care vin sub forma unui carusel. Încearcă să te concentrezi foarte multe afaceri.

Rac

O zi bună pentru a pune la cale anumite evenimente care vor avea loc în perioada următoare. Încearcă să rămâi totuși destul de concentrat pe subiectele principale, pentru că altfel riști ca după mai multe ore de stat de vorbă să nu ajungi la nicio concluzie.

Leu

Lună nouă de ieri și începutul de an chinezesc în semnul Tigrului de apă îți aduce foarte multă energie pozitivă. În sfârșit ești gata să mergi înainte pentru ceea ce îți dorești si să nu mai accepți ,,nu,, ca răspuns.

Fecioară

Aspectele actuale te ajută să te bazezi mai mult pe intuiția ta în acest moment. Ai nevoie să îți păstrezi energia pentru lucrurile productive, decât să o irosești pe activități mărunte. partenerul de viață este lângă tine pentru a te susține.

Horoscop marți, 1 februarie 2022
Horoscop marți, 1 februarie 2022

Balanță

Aspectele actuale pot să-ți aducă o nouă energie care te bucură. Ceva îți aduci armonie și chiar entuziasm, iar oamenii din jurul tău pot fi mai deschiși din punct de vedere emoțional să te cunoască sau să facă planuri împreună cu tine.

Scorpion

Schimbul de energie cauzat de noul an chinezesc în semnul Tigrului de apă vă poate irita astăzi și puteți reacționa mai dur în anumite situații. Încercați să vedeți printre picături oportunitățile care se arată pentru voi.

Săgetător

Schimbările care se întâmplă în acest moment în viața voastră vă solicită spiritul de aventură, chiar dacă pe moment toate aceste evenimente par să vă scoată din zona de confort. Multe situații norocoase vor veni în drumul vostru cât de curând.

Capricorn

Intri în luna ianuarie cu ceva mai multă încredere în tine și în capacitatea ta de a face bani. Creativitatea și pasiunea nu îți lipsesc, iar astrele te încurajează să faci ceva diferit care să te scoată din zona ta de confort.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a ați asculta mai mult intuiția vizavi de anumite câștiguri pe care trebuie să le încasezi. Nu ar strica să cumperi un bilet la Loterie sau să încerci să faci anumite tranzacții care îți pot aduce beneficii pe termen lung.

Pești

Anumite oportunități care te impresionează pot veni în viața ta foarte ușor astăzi, numai că trebuie să ai grijă la faptul că această energie este destul de volatilă. Încearcă să fii atent la oamenii care vin în viața ta, pentru că e transmis cumva un mesaj de la Univers.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...