Horoscop luni, 7 februarie 2022. Zodia care trebuie să aibă o discuție serioasă cu familia

Astrolog Roxana Lușneac 06.02.2022, 20:21
Horoscop luni, 7 februarie 2022. Zodia care trebuie să aibă o discuție serioasă cu familia

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de luni, 7 februarie 2022. Zodia care trebuie să aibă o discuție serioasă cu familia. Culorile norocoase ale zilei sunt bej si albastru închis, iar numerele norocoase ale zilei sunt: 6, 16, 20, 25, 35, 39.

Horoscopul zilei de luni, 7 februarie 2022. Zodia care își rezolvă problemele restante

Horoscopul zilei de luni, 7 februarie 2022 a fost făcut de astrologul Roxana Lușneac. Potrivit horoscopului, o zodie trebuie să aibă discuții serioase în familie.

Ce se întâmplă cu restul nativilor din zodiac în prima zi a săptămânii, vedeți în articolul de mai jos.

Ce aduce horoscopul zilei de 7 februarie pentru fiecare nativ al zodiacului
Ce aduce horoscopul zilei de 7 februarie pentru fiecare nativ al zodiacului

Berbec

Deși poate îi trebuie să faceți mai multe investiții legate de casă, dar măcar știți că veți fi liniștit dupa aceea și că nu va mai trebui să investiți alți bani, dar veți avea și confortul pentru care plătiți. Luna februarie nu este în general minunată din punct de vedere financiar, dar cu o organizare bună, orice e posibil.

Taur

Sunt foarte multe lucrurile pe care vi le doriți în acest moment și cumva ați început să nu vă mai consumați inutil pentru ceea ce nu puteți avea. Astăzi este o zi pentru a rezolva toate problemele rămase restante cu calm.

Gemeni

Trebuie să comunicați mai mult cu anumiți membri din familie, pentru că e posibil ca aceștia să nu cunoască situația în care sunteți în acest moment sau să nu știe ceea ce simțiți vizavi de anumite probleme cu care vă confruntați.

Rac

Saturn vă face mai responsabili vizavi de niște probleme legate de casă sau de un investiții pe care trebuie să o faceți cât de curând. Începeți să faceți economii sau chiar să institui ți în adevărat plan pentru a reuși în ceea ce vă doriți.

Leu

Sunt anumite situații conflictuale în care nici măcar nu mai vreți să intrați sau pur și simplu uitați pentru că nu simțiți că mai fac parte din cine sunteți în acest moment. Trebuie doar să aveți un pic de răbdare ca totul să ia un decurs normal.

Fecioară

Este posibil ca din punct de vedere a sănătății să vă simțiți ceva mai slăbit, iar asta este posibil să se datoreze și perioadei în care suntem. Aveți nevoie de o vacanță sau cel puțin de niște planuri pentru a vă motiva.

Balanță

Partenerul de viață este cel care poate avea nevoie de susținerea voastră în acest moment sau de mai multă grijă. Sănătatea este și un punct sensibil, de aceea trebuie să încercați să vă întăriți sistemul imunitar.

Scorpion

Partenerul vostru de viață sau copiii este posibil ca în acest moment să își dorească foarte multe lucruri, iar voi să încercați pe cât posibil să faceți pe plac tuturor. E o zi bună pentru socializare petreci un timp frumos alături de cei dragi.

Săgetător

Partenerul de viață este posibil să fie ceva mai irascibil astăzi sau să aibă nevoie de ajutorul vostru în rezolvarea anumitor probleme. Trebuie să tratați toate situațiile care vin în drumul vostru cu mult calm, pentru a nu intra în discuții inutile.

Capricorn

Mercur va face destul de sociabil mai ales cu șefii sau colaboratorii. Reușit să rezolvați foarte ușor toate problemele pe care le întâmpinați prin intermediul comunicării și a sinceritatii. Imaginea voastră pe cea care vă ajută în acest moment.

 Vărsător

Marele benefic Jupiter vă protejează imaginea dar și relațiile cu ceilalți, ceea ce vă ajută în acest moment mai ales dacă aveți foarte multă probleme pe care trebuie să le rezolvați prin ajutorul altor persoane.

Pești

Tindeți să vă gândiți foarte mult la anumite lucruri pe care nu ați reușit să le faceți până în acest moment sau să vă întrebați ce ar fi fost dacă ați făcut alte alegeri. Nu e momentul să vă îndoiți de propriile decizii, ci doar să vii la asumați și să mergeți mai departe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...