Horoscop luni, 6 decembrie. Zodia care va face schimbări majore în viaţa ei

Stan Filon 05.12.2021, 19:53
Horoscop luni, 6 decembrie. Zodia care va face schimbări majore în viaţa ei

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac a venit cu horoscopul de luni, 6 decembrie. Multe dintre zodii se vor bucura alături de cei dragi în ziua Sfântului Nicolae. Vor avea în jurul mesei rude și prieteni buni, dar sunt însă nativi care vor fi nevoiți să facă loc în viața lor unor schimbări majore.

Așa arată horoscopul de luni, 6 decembie, pentru fiecare zodie

Berbec

Încercați să gândiți în detaliu orice decizie pe care trebuie să o luați astăzi, pentru că astrele în acest moment nu sunt neapărat favorabile. A venit momentul să acceptați ceea ce puteți face și din ce punct trebuie să vă opriți să încercați să le rezolvați celorlalți problemele.

Taur

Micul benefic vă susține să găsiți informații prețioase despre anumite subiecte care vă interesează sau chiar vă ajută să faceți anumite strategii de marketing prin care să promovați ceea ce aveți de oferit lumii. Încercați să faceți totul încet și bine, fără grabă.

Horoscop luni, 6 decembrie
Horoscop luni, 6 decembrie

Gemeni

Poate că vă gândiți să plecați în străinătate sau vă aflați deja acolo si aveți niște treburi pe care trebuie să le rezolvați înainte de a începe să demarați un plan. Aspectele de astăzi vă susțin creativitatea și carisma de a va impune în mod diplomat punctele de vedere.

Rac

Imaginea personală este foarte importantă și astăzi, 6 decembrie, și vreți să dați bine în fața familiei sau a prietenilor. Poate că e momentul să decorați prin casă sau efectiv să faceți niște schimbări care să vă ajute să vă simțiți bine, și care să schimbe un pic energia locului.

Leu

Cele mai multe aspecte controversate vin la voi pe sectorul comunicării cu cei din jur, vizând mai ales sectorul relațiilor colegii de serviciu. Acolo se pot isca foarte ușor conflicte sau ceva vă poate nemulțumi, iar voi sunteți nevoiți să reacționați.

Fecioară

O nouă săptămână aduce un nou energie, iar marele benefic Jupiter este de partea voastră și vă poate aduce tot felul de senzații de deja vu, ca și cum ați mai fost în aceste locuri sau în în aceste situații cândva. Dacă acest lucru se întâmplă înseamnă că sunteți pe drumul cel bun si ați luat deciziile potrivite până acum.

Balanta

Poate că a venit momentul în care să lăsați în urmă trecutul și fricile pe care le-ați dobândit din cauza anumitor evenimente mai neplăcute. În acest moment sunteți mult mai maturi și mai pregătiți să vă asumați anumite decizii care vă reprezintă dorințele personale.

Scorpion

Micul benefic Venus vă ajuta în acest moment să vă găsiți liniștea acasă alături de cei dragi. Aveți nevoie măcar de un pic de relaxare după perioada prin care tocmai ați trecut. E un bun moment să începe să fiți recunoscători oamenilor care vă susțin și v-au fost alături.

Sagetator

Aveți nevoie să vă simțiți productivi astăzi și puteți să vă începeți ziua cu planuri care să includă și următoarele zile ale săptămânii. Anumite discuții pot apărea din situații minore la serviciu, dar aici nu este cazul să puneți totul la suflet.

Capricorn

Deși aveți foarte multe lucruri de rezolvat la serviciu, iar acolo aveți cumva o figură de autoritate care va impune niște limite și restricții, gândul vă stă acasă și la anumite lucruri pe care trebuie să le rezolvați sau la anumite planuri pe care vreți să vi le faceți împreună cu cei dragi.

 Varsator

Anumite dorințe din trecut acum încep să devină prezent pentru voi, dar vin cu o mai multe încărcătura energetică și emoțională decât v-ați așteptat. Tot ceea ce se întâmplă în acest moment are un scop bine definit în viitor, așa că nu trebuie să fie frică să acceptați noi provocări.

Pesti

Nodul Nord Vă poate face să vă doriți să faceți foarte multe lucruri în același timp, iar acest lucru nu este neapărat indicat având în vedere aspectele astrale din acest moment. Puneți-vă pe primul loc sănătatea, înaintea reușitelor care vă ajută egoul să strălucească.

Urmăriți Impact.ro și pe