Horoscop luni, 4 octombrie. Probleme mari pentru o zodie. Cine sunt nativii care pot avea necazuri

Astrolog Roxana Lușneac 03.10.2021, 20:58
Horoscop luni, 4 octombrie. Probleme mari pentru o zodie. Cine sunt nativii care pot avea necazuri

Horoscop luni, 4 octombrie. O zodie se poate confrunta cu mari probleme. Culorile ce aduc noroc sunt auriu și alb, iar numerele norocoase sunt 3, 12, 20, 23 și 32.

Horoscop luni, 4 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi te poți ocupa de anumite treburi sau probleme care vin într-un mod neașteptat. Partenerul de viață dovedi un adevărat ajutor, numai că trebuie să ai răbdare să-l asculți și să îi analizezi părerile, pentru că altfel riști să provoci discuții.

Taur

Astăzi trebuie să faci niște compromisuri pentru a fi toată lumea fericită, chiar dacă în primă instanță acest lucru nu îți este pe plac și nu te avantajează neapărat. Pentru a menține liniștea și echilibrul trebuie să fii diplomat în atitudine, ia beneficiile vor veni pe termen lung.

Horoscop luni, 4 octombrie. Probleme mari pentru o zodie. Cine sunt nativii care pot avea necazuri
Simboluri ale zodiilor

Horoscop luni, 4 octombrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Încearcă să te organizezi strategică astăzi, pentru că poți pierde foarte ușor șirul întâlnirilor sau evenimentelor la care trebuie să participi, sau poți uita ușor detalii. Notează-ti încă de dimineață tot ceea ce îți propui în scris.

Rac

Astăzi poți fi foarte ușor dus într-o stare de confuzie din cauza faptului că oamenii din jurul tău nu comunică așa cum ar trebui și nu îți dau toate detaliile necesare. Nu este un moment bun să semnezi contracte sau să faci înțelegeri.

Horoscop luni, 4 octombrie. Leu și Fecioară

Leu

Încearcă să comunici direct cu cei din jur și să fii foarte sincer în intențiile tale, pentru că altfel se poate crea foarte ușor o confuzie și poți fi înțeles greșit. Mercur retrograd poate aduce diverse probleme de interpretare a unor situații.

Fecioară

Mercur este planeta care vă guvernează, iar în acest moment este într-o poziție de retrogradare. Poți avea momente în care simți că toată lumea este împotriva ta sau că nimic nu funcționează, dar secretul este să asculți înainte să reacționezi pentru că din fiecare lucru ai de învățat ceva.

Horoscop luni, 4 octombrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Astăzi te poți gândi foarte bine la potențialul tău și la faptul că în trecut ai avut anumite oportunități care ar putea apărea și în prezent. Important este să le cauți și să te informezi de la persoane avizate, înainte de a lua decizii.

Scorpion

Astăzi începe o nouă săptămână care aduce cu ea o energie pe care nu ai mai întalnit-o de mult timp. A venit momentul să intri în contact cu partea ta spirituală, dar și cu oamenii care te ajută și îți arată cum să devii o persoană mai bună, mai puternică și mai echilibrată.

Horoscop luni, 4 octombrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Mercur este retrograd si din fericire din tot horoscopul pare că ești singurul care se bucură în acest moment de beneficii. Casa evenimentelor sociale, a oamenilor din trecut și a cunoștințelor este scoasă în evidență, ce înseamnă că poți interacționa foarte bine cu aceștia.

Capricorn

Venus în casă a 11-a aduce un aspect bun asupra imaginii tale și asupra faptului că acum tu ești cel care decide pentru tine, nu te mai lași influențat. Fii atent la dorințele inimii tale și fă ceea ce te inspiră, te pasionează.

Horoscop luni, 4 octombrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi trebuie să ai mai multă grijă la promisiunile pe care le faci persoane iubite sau oamenilor dragi din familie, pentru că există o mare posibilitate să nu te poți ține de ele. Ia fiecare zi la timpul ei și plănuiește o călătorie pe termen scurt.

Pești

Astăzi o problemă poate apărea la interval din cauza faptului că nimeni din jurul tău nu pare dispus să se ocupe de factorii care o generează. Înainte de a face un pas și de a începe să te ocupi tu de tot, fă-ți o listă de priorități.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!