Horoscop luni, 31 mai. Un nou început pentru zodia Rac

Astrolog Roxana Lușneac 30.05.2021, 20:00
Horoscop luni, 31 mai. Un nou început pentru zodia Rac

Horoscop luni, 31 mai. Un nou început pentru zodia Rac. Culorile norocoase ale acestei zile sunt alb și verde, iar numerele norocoase sunt: 4,13,24,34,45.

Horoscop pentru ziua de luni, 31 mai. Se anunță un nou început pentru două zodii

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, a realizat horoscopul pentru ziua de luni, 31 mai. Ce se întâmplă în această zi cu fiecare nativ, vedeți în zodiacul de mai jos.

Berbec

Sunteți foarte serioși în tot ceea ce faceți și parcă vreți să terminați din treburi cât mai rapid pentru a vă putea ocupa în a două parte a săptămânii de aspectele personale.

Horoscop luni, 31 mai. Ce se intampla cu nativii astazi
Horoscop luni, 31 mai. Ce se intampla cu nativii astazi

Taur

Ego-ul vostru este cel care câștigă astăzi și  cel care vă ajută să treceți peste emoții și a lua niște decizii pe care le-ați amânat de mult timp.

Gemeni

Nu luați personal toate evenimente de astăzi, ci mai degrabă încercați să vă detașați pe cât posibil de energia negativă și de oamenii care nu aduc nimic productiv în viață voastră.

Rac

Începeți săptămâna cu forțe proaspete și într-un mod pozitiv, mai ales că în ultima perioada sănătatea nu v-a lăsat să vă desfășurați așa cum v-ați dorit.

Leu

Casa lucrurilor care vă susțin pe voi este cea mai importantă astăzi, iar aici va puteți ocupă de treburile rămase restante legate de legalizări, plăți sau punere în ordine a actelor moștenirii.

Fecioară

Comunicând cu ceilalți vă puteți auzi gândurile cu voce tare, iar asta va va ajută să luați decizii bune. Nu va irosiți timpul cu ce nu puteți rezolva acum.

Balanță

Pentru a avea succes sau pentru a obține o mărire de salariu în primul rând trebuie să vă găsiți curajul să cereți ce meritați conform muncii voastre, iar de aici poate veni răspunsul pozitiv.

Scorpion

În sfârșit ați scăpat de o piatră de pe inima și aspectul karmei voastre a plecat, lăsându-va spațiu începând de astăzi să începeți să va apucați serios de ce va doriți să întreprindeți.

Săgetător

Poate că istoria se repetă și aveți impresia că trăiți un deja vu sau anumite persoane sau evenimente din trecut nu vă dau pace. Încercați să evitați cât de mult se poate influență negativă.

Capricorn

Toată energia  și concentrarea voastră merge spre direcția lucrurilor nerezolvate în trecut care acum revin în viață voastră pentru a vă aduce rezultate satisfăcătoare.

Vărsător

Fie că vă ocupați de proiectele rămase restante, fie că vreți să începeți să va organizați mai bine de acum înainte, undeva este un progres și o stare de bine.

Pești

Imaginea voastră are de câștigat  dacă vă ambiționați și va scoateți în evidență atuurile. Șansă unei călătorii poate apărea cât de curând la interval.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...