Horoscop luni, 30 noiembrie. Taurii vor avea parte de o zi bizară

Astrolog Roxana Lușneac 29.11.2020, 19:37
Horoscop luni, 30 noiembrie. Taurii vor avea parte de o zi bizară

Horoscop luni 30. noiembrie vine cu suișuri și coborâșuri pentru fiecare zodie. Noutățile de care trebuie să țineți cont în acest început de săptămână: numerele norocoase ale zilei. 1, 12, 22 și 34 sunt numere pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când aveți de-a face cu cifre pe parcursul următoarelor 24 de ore. E zi liberă pentru majoritatea românilor, așa că excursiile vor fi la ordinea zilei. Când vă alegeți garderoba, țineți cont și de culorile care aduc noroc în această zi de Sf. Andrei: alb, roz și mov.

Horoscop luni 30 noiembrie. Ce spun astrele pentru toate zodiile

Berbec

Ai multă energie și asta te ajută să-ți duci la îndeplinire anumite planuri. Oamenii care vin în calea ta astăzi au un scop, chiar dacă nu îți dai seama la început care e acesta.

Taur

Încearcă să nu fii impulsiv și să te grăbești mai mult decât poți duce fizic și psihic. Respiră, gândește, analizează și nu uita că graba strică treaba. Inclusiv ție poate să ți se pară bizară ziua de astăzi, dar va trece și ea.

Gemeni

Anumite idei trebuie puse în practică, dar pentru asta ai nevoie de aliați pe măsură. Nu ezita să ceri ajutorul prietenilor, familiei pentru a încerca să iei cele mai bune decizii.

Rac

Anumite schimbări te pot face mai sensibil ca de obicei și de aceea orice decizie luată astăzi trebuie gândită înainte și analizată. Poate ți-e greu să fii obiectiv în acest moment, tocmai de aceea ia-ți timpul de care ai nevoie.

Leu

Vrei să susții pe toată lumea din familie și ai vrea să-i protejezi pe toți. Sunt atâtea lucruri pe care banii nu le pot cumpără, iar această conștientizare te poate face mai ancorat în realitate și în ceea ce contează de fapt.

Fecioară

Sunteți ambițioși și știți că totul este posibil dacă sunteți persuasivi și muncitori. Însă, în acest moment condițiile nu sunt ideale și vă este destul de greu să vă obișnuiți cu noile schimbări. Luați-vă timpul necesar pentru a procesa informațiile.

Balanță

Anumite compromisuri trebuie făcute pentru a putea să vă organizați mai bine. Important este să fiți atenți ca prioritățile și planurile voastre să fie realizate în primul rând, apoi ale celor din jur.

Vărsătorii trebuie să-și apere cu îndârjire planurile

Scorpion

Sunteți plini de energie și anumite planuri pe care le inițiați vor avea succes, mai ales dacă gândiți la scară largă și pe termen lung. Încercați să vă folosiți energia constructiv, nu pentru a crea conflicte.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a fi creativ și pentru a prinde încredere în propriile idei și gânduri. Nu ezita să ceri și părerile celorlalți atunci când ai nevoie de o susținere sau o confirmare.

Capricorn

Perseverența este cea care te ajută să rezolvi anumite probleme care te-au cam încurcat în ultima perioada. Nu ezita să apelezi la cunoscuți sau la persoane mai cu experiență atunci când ai nevoie de un sfat.

Vărsător

Anumite idei pot fi radicale, iar cei din jur sunt curioși să le afle pentru a te înțelege mai bine. Nu lasă pe nimeni să intervină în planurile tale deoarece tu știi mai bine ce simți.

Pești

Anumite adevăruri acum pot ieși la iveală sau cel puțin jumătate de adevăr din tot, de aceea trebuie să aveți grijă în sortarea informațiilor și analiza lor. Încă nu acționați, dați-i timpului timp pentru a putea vedea clar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...