Horoscop luni, 30 mai 2022. Scorpionii sunt sfătuiți să lase trecutul deoparte

Astrolog Roxana Lușneac 29.05.2022, 20:41
Horoscop luni, 30 mai 2022. Scorpionii sunt sfătuiți să lase trecutul deoparte

Ziua de luni, 30 mai 2022, se anunță una în care astrele sunt de partea nativilor. Majoritatea dintre ei sunt sfătuiți să își păstreze optimismul și să se bazeze pe sprijinul celor din jur. Totuși, Scorpionii sunt sfătuiți să lase trecutul deoparte și să meargă către planurile lor de viitor. Cei care speră să atragă norocul de partea lor pot apela la culorile norocoase: verde și galben, precum și numerele norocoase: 4, 3, 12, 23, 33, 40.

Horoscop luni, 30 mai 2022. Ce previziuni anunță astrele

Berbec

Aspectele acestui început de săptămână  sunt destul de bune, numai ca este posibil să te simți destul de obosit după un weekend cam ocupat cu evenimente diverse. Păstrează-ți optimismul, te vei odihni.

Taur

Astăzi puteți avea parte de tot felul de evenimente interesante, mai ales în partea a doua a zilei. Încercați să vă odihniți mai mult, mai ales daca vă simțiți mai slăbiți la nivel energetic.

Gemeni

Aspectele actuale vă aduc o doză mare de optimism, mai ales în prima parte a zilei. Încercați să vă ocupați mai mult de partenerul de viață și de dorințele acestuia sau de colaboratorii care au anumite așteptări de la voi.

Rac

Partenerul este cel care vă susține planurile și care chiar vă încurajează să mergeți înainte spre  ceea ce ați inițiat deja. Nu e un moment bun să vă răzgândiți sau să vă întoarceți din drum.

Leu

Aspectele actuale vă susțin să vă puneți în evidență calitățile, iar partenerul de viața este cel care are toate interesele să vă sfătuiască de bine în orice decizie ați avea de luat. Încercați să vă luați mai în serios sănătatea.

Fecioară

Aveți nevoie de mai multă odihnă, dar circumstanțele nu prea vor să vă lase în pace. Nu e un moment bun să luați decizii importante, ci mai degrabă să căutați modalități prin care să vă amânați  treburile care suportă amânare.

Horoscop luni, 30 mai 2022
Horoscop luni, 30 mai 2022

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a face planuri de viitor sau pentru a încerca să vă organizați un pic mai bine vacanțele împreuna cu partenerul de  viață sau cu prietenii. Încercați să vă lăsați o marjă de eroare.

Scorpion

Încercați să lăsați la o parte trecutul și aspectele care nu v-au lăsat să fiți fericiți până în acest moment. Nu mai trebuie să luați cu voi în viitor acele emoții care nu vă ajută cu nimic.

Săgetător

Pentru a termina tot ce v-ați propus este nevoie să apelați la cunoștințele pe care le aveți, dar și la intuiție. Nu vă lăsați duși în eroare de semnalele mixte pe care le transmit anumite persoane.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a vă ocupa de ceea ce vă bucură sufletul sau cel puțin pentru a vă odihni. Încercați să nu vă forțați să faceți ce nu simțiți cu toata inima.

Vărsător

Aspectele actuale vă aduc o liniște sufletească care vă ajută să vă găsiți un echilibru emoțional. Cei dragi vă susțin în tot ceea ce întreprindeți, iar asta e cel mai important

Pești

Nu luați personal toate sentimentele pe care le au ceilalți, pentru că în acest moment e despre a vă ocupa de propriul suflet. Partenerul de viață vă susține în tot ce întreprindeți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...