Horoscop luni, 30 august. Zodia care are parte de romantism la început de săptămână

Stan Filon, Ionuț Vieru 29.08.2021, 20:06
Horoscop luni, 30 august. Zodia care are parte de romantism la început de săptămână

Astrologul Impact.ro Roxana Lusneac vă aduce horoscopul valabil pentru ziua de luni, 30 august. Multe zodii sunt preocupate în această zi de muncă și de venituri, altele însă își îndreaptă atenția mai mult spre relațiile cu ceilalți. Una dintre zodii are însă parte de mult romantism.

Așa arată horoscopul zilei de luhoroscopni, 30 august, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Mercur în casă a 8-a te ajută să ieși  prin comunicare, deschidere și chiar cu ajutorul unei persoane dragi dintr-o stare de regenerare și introspecție. Independența  dar și înțelepciunea ta te ajută să devii  optimist și echilibrat în situații pe care în trecut nu știai cum să le abordezi.

Taur

Poate că va trebui să vorbești despre niște lucruri mai intime sau pe care nu vrei să le împărtășești cu toată lumea. Scopul principal este să ajuți o persoană care are nevoie de susținerea ta. Iar dacă într-o zi poți să faci un om fericit, barierele  nu ar mai trebui să existe.

Horoscop luni, 30 august
Horoscop luni, 30 august

Gemeni

Creativitatea și romantismul pot fi parte din planul tău de astăzi, numai că trebuie să-ți faci un pic de timp liber pentru a putea profită din plin de ele. Dacă ești singur, poate că a venit momentul să cunoști o nouă persoană interesantă.

Rac

O interacțiune cu o persoană anume poate să-ți fi rămas încă în gând, iar cel mai corect mod de a o rezolva este sinceritatea și comunicarea deschisă despre ceea ce crezi și simți. Nu te ajută cu nimic să ții tot doar pentru tine.

Leu

Începeți săptămâna cu forțe proaspete, ceea ce va ajută moral și parcă ați început să scăpați de niște greutăți care va tot dădeau bătăi de cap. Chiar dacă de mâine începe toamna, aveți atâtea noi proiecte care va entuziasmează.

Fecioară

Mercur în casa creativității și a artelor te poate inspiră mai ușor din idei simple, practice și creative. Casa copiilor se activează, iar anumite dorințe pot arde în sufletul tău mocnind, așteptând momentul să iasă la suprafață.

Balanță

Începutul de săptămâna te poate face să te mobilizezi, mai ales că un nou sezon începe de mâine  și tu ai atât de multe lucruri frumoase de făcut.Folosește-ți empatia să creezi momente frumoase și emoții pozitive.

Scorpion

Dacă există lucruri pentru care nu ai timp, energie și putere astăzi, poți să le delegi foarte bine angajaților sau persoanelor din jur. Astrele îți aduc astăzi oportunitatea de a câștiga ceva, iar pe lângă asta sentimentul de liniște este extraordinar.

Săgetător

Poți începe săptămâna prin a-ți face o lista cu lucrurile pe care le ai de făcut, pentru că doar așa vei reuși să te organizezi bine încă de la început atât cu programul, cât și financiar. În același timp, poți să te simți inspirat să faci totul într-o altă modalitate decât o făceai de obicei.

Capricorn

Meriți o șansă acolo unde simți că ai o frică care te urmărește de mai mult timp. Trebuie să ai încredere că istoria nu se repetă decât pentru cei care au învățat ceva din ea, dar în cazul tău nu se pune problema că nu ți-ai asumat consecințele.

Vărsător

Chiar nu contează dacă toți cei din jur te înțeleg sau îți consideră ideile valide, pentru geniile dintotdeauna au fost mai puțin pricepute de toată lumea :). Astăzi poți să fii mai sociabil că de obicei, iar colegii vor aprecia asta. Poate acest lucru se datorează și noilor schimbări pe care vrei să le faci acasă.

Pești

Dacă te gândești să achiziționezi un bun imobiliar sau o mașină, acum este un timp bun pentru asta. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești, ci să analizezi ofertele până găsești ceea ce îți place cu adevărat. În rest, bazează-te pe intuiție în tot ce întreprinzi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...