Horoscop luni, 29 noiembrie 2021. Moment important pentru zodia Scorpion

Astrolog Roxana Lușneac 28.11.2021, 19:26
Horoscop luni, 29 noiembrie 2021. Moment important pentru zodia Scorpion

Astrologul Roxana Lușneac vine cu noi previziuni pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului. Conform acesteia, Scorpionul va traversa o perioadă extrem de importantă și decizivă pentru viitorul său. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și roșu, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 4, 16, 23, 28 și 39.

Horoscop luni, 29 noiembrie. Berbec și Taur

Berbec

Luna în fecioară de astăzi te face să fii un pic mai critic cu cei din jur, iar pe perioada în sine nu este una ușoară deoarece trebuie să treci printr-un anumit stres mental care nu îți face neapărat bine. dar va veni și zile mai bune.

Taur

Aspectele a planetelor Marte și Saturn vă poate face să fiți ceva mai stresați astăzi și să nu prea aveți timp de odihnă. Vreți să arătați bine, să aveți toate lucrurile în ordine și să vă îndepliniți și datoriile familiale. Este destul de greu, dar până la sfârșitul zilei veți reușit ceea ce v-ați propus.

Gemeni

Accentul cade pe cariera voastră și pe lucrurile pe care vi le-ați dori să le realizați de acum încolo. Astăzi pot exista semne divine care vin în drumul vostru pentru a vă ajuta să luați deciziile cele mai bune. Bazați-vă pe intuiție.

Rac

Poate nu tot ceea ce se întâmplă în acest moment vă mulțumește, dar există mari șanse ca pe viitor să primiți ceea ce v-ați dorit. Aveți grijă de copiii și de familia voastră pentru că pot avea o imunitate mai scăzută în această perioadă și au nevoie de voi. Preveniți în loc să tratați.

Leu

Nu mai vrei să aveți de-a face cu anumite drame pe care fie cineva din familie sau din cercul social și le caută singur. Viața voastră este destul de încărcată în acest moment si aveți foarte multe responsabilități, așa încât nu mai aveți timp să vă încărcați cu energie negativă. Si bine faceți!

horoscop
Horoscop, 29 noiembrie 2021

Fecioară

Este destul de greu în acest moment să menții un echilibru între sectorul casei și cel al serviciului, mai ales dacă ai de recuperat anumite treburi pe care le-ai tot evitat în ultima perioadă de timp. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te implici emoțional în situații mai mult decât ar trebui.

Balanță

Dacă până acum încă nu ți-ai făcut curajul să ieși din zona ta de confort, aspectele din acest moment te pot obliga să faci ceva care poate inițial te înspăimântă, dar după aceea chiar poate începe să-ți placă. dacă ești singur, poți ieși la o întâlnire interesantă, iar dacă ești căsătorit poți face noi planuri cu partenerul de viață pentru sărbători.

Scorpion

Poate că este momentul să-ți faci o listă cu dorințele pe care le ai și să-ți setezi obiective pe termen lung. Chiar dacă poate nu ai pe moment nici măcar o idee de cum vei ajunge acolo, important este să lași spațiu Universului să intervină în viața ta cu cele mai bune oportunități. Credința mută munții din loc, deci crede că vei primi.

Săgetător

Dacă ai anumite dubii în legătură cu serviciul pe care îl ai în acest moment și nu știi exact dac ce faci acum este ceea ce îți dorești cu adevărat, mai trebuie să ai un pic de răbdare pentru a face o schimbare. Lucrurile bune vin în viața celor care știu să aștepte, dar și în a celor care atunci când văd o oportunitate merg spre ea.

Capricorn

Poate încă mai aveți anumite dubii asupra unor investiții, a unei evoluții profesionale, a unui aspect din comunitatea voastră sau unor vise pe care vi le-ați făcut. Conjuncția pe care o face Soarele cu Mercur în acest moment poate să va arate că mai aveți anumite lucruri de învățat pe un subiect care vă interesează, dar timpul nu e pierdut.

Vărsător

Poate că a venit momentul să vă ocupați mai mult de voi și de propriile dorințe. Investițiile financiare pe care le-ați făcut până acum merită și ele o atenție deosebită. Nu ar strica să intrați în contact astăzi cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult.

Pești

Poate că a venit momentul să închei un proiect la care ai lucrat până acum sau să pregătești o finalizare a unor angajamente pe care nu mai poți să le duci de acum înainte. Schimbarea este un lucru bun, mai ales atunci când vine cu noi provocări la orizont.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...