Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care are nevoie de pauză de la toate

Astrolog Roxana Lușneac 26.09.2021, 19:33
Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care are nevoie de pauză de la toate

Horoscop luni, 27 septembrie. Prima zi a săptămânii nu va fi una tocmai productivă. Află care este zodia care are nevoie, mai mult ca oricând, de o pauză. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și auriu, iar numerele norocoase sunt: 2, 7, 9, 17, 18, 4.

Horoscop luni, 27 septembrie – Berbec

Astrele îți aduc armonie în relațiile cu cei din jur, înțelegeri cu cei dragi și parcă in sfârșit lucrurile încep să meargă și în direcția în care îți dorești tu. Din punct de vedere profesional poți evolua foarte mult, chiar într-un mod neașteptat.

Taur

Sectorul serviciului poate fi dat peste cap de anumite evenimente neprevăzute. Mercur staționează retrograd în Balanță, ceea ce înseamnă că trebuie să iei o pauză de la ce faci în acest moment și să te ocupi de rezolvarea anumitor dificultăți tehnice.

Gemeni

Începutul de săptămână vă prinde într-o formă excelentă, trebuie însă să fiți foarte atenți la detalii și la micile evenimente neprevăzute, pentru că ele vă pot da peste cap ziua. Soarele este în Balanță în casa aventurii, iar Mercur este retrograd tot în același semn, ceea ce inseamna ca cu cat va limitati ego-ul sa iasa in evidență si să discutați lucruri importante, cu atat mai bine.

Rac

Drumul pe care l-ați ales poate fi unul destul de greu, iar impedimentele nu sunt puține. Mercur în acest moment se oprește și schimbă direcția, ceea ce înseamnă că poate reprezenta o nouă aventură în viața ta sau o ocazie perfectă pentru a mai gândi totul încă o dată.

Horoscop luni, 27 septembrie – Leu

Astăzi trebuie să eviți să iei decizii într-un mod rapid și chiar să te ții departe de a judeca oamenii pe care nu îi cunoști foarte bine. Nu știi niciodată când acest lucru se poate întoarce contra ta. Deci nu trage concluzii până nu ai toate informațiile.

Fecioara

Astăzi chiar dacă este început de săptămână, planeta ta nu se află în cele mai bune aspecte, iar asta te poate face mai leneș stau mai lipsit de inspirație. Poate că e momentul să îți iei câteva zile libere în care să te odihnești și să îți pui imunitatea pe picioare.

Horoscop luni, 27 septembrie 2021
Horoscop luni, 27 septembrie 2021

Balanta

E timpul să ieși din starea ta de confort și să nu te mai subestimezi. Ai o putere interioară extraordinară și o capacitate de organizare pe care mulți nu o au, așa că nu te ajută cu nimic să fii modest, ci mai degrabă astre le te susțin să-ti scoți atuurile în evidență.

Scorpion

Astrele au pregătit astăzi pentru tine nenumărate resurse de care poți profita în acest moment. Trebuie însă doar să îți dorești să deschizi niște uși, iar intuiția te va ajuta să mergi direct spre oamenii care te pot ajuta.

Horoscop luni, 27 septembrie – Sagetator

Astăzi este zi bună pentru a avea o întâlnire interesantă, pentru a întâlni oameni noi și pentru a ieși din rutină. Ai încredere în prietenii tăi și în provocările pe care aceștia ti le aduc, dar în același timp asculta-ti si intuiția.

Capricorn

Astăzi Mercur staționează retrograd în semnul Balanță, ceea ce înseamnă că afectează în harta a ta aspectul carierei și al vieții tale publice. Aici trebuie să îți iei un moment de respiro pentru a te gândi exact la ceea ce vrei să faci de acum înainte.

Varsator

Mercur în balanță staționează retrograd, ceea ce înseamnă că se află pentru tine în sectorul evoluției, a educației și călătoriilor. Nu este un timp bun pentru a face planuri de drumuri la distanță sau vacanțe, pentru că sectorul carierei te va solicita mai mult decât crezi.

Horoscop luni, 27 septembrie – Pești

Poziția lui mercur retrograd de pe harta a ta vine în sectorul talentelor ascunse și investițiilor financiare. Toată această retrogradare începând cu ziua de astăzi, te va transforma foarte mult în tot ceea ce ține de cariera ta. Nu te grăbi, analizează și apoi acționează.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...