Horoscop luni, 27 decembrie 2021. De ce trebuie să se ferească zodia Leu

Astrolog Roxana Lușneac 26.12.2021, 21:24
Horoscop luni, 27 decembrie 2021. De ce trebuie să se ferească zodia Leu

Zodiile au parte de multe surprize luni, 27 decembrie. Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce veștile pe care le așteaptă toți nativii. Culorile norocoase ale acestei zile sunt verde, alb și roz. Numerele aducătoare de noroc sunt: 1, 10, 25, 29, 32, 34.

Horoscop luni, 27 decembrie

O nouă săptămână, noi previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Leii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu la început de săptămână, pentru a se ține departe de conflicte. Ce le rezervă astrele celorlalte semne zodiacale, potrivit astrologului Roxana Lușneac, și la ce să se aștepte nativii în prima zi din săptămână.

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru interacțiune, pentru socializare și pentru a te ocupa de detalii în ceea ce ține de sectorul angajamentelor pe care le ai. Oamenii din jur contează pe tine și nu pot să-i dezamăgești.

Taur

Deși poate aveți destul de multe pe suflet și ați vrea să le spuneți celor din jur ceea ce gândiți, este posibil să considerați că nu este potrivit. Încercați să vă concentrați doar asupra lucrurilor pozitive. Diplomația este o artă pe care o voi stăpâniți foarte bine

Gemeni

Saturn vă poate restricționa niște planuri de călătorie pentru revelion sau vă pune anumite blocaje asupra modului în care se manifestă lucruri pe care vi le doriți în viața voastră. Trebuie să învățați aveți un pic de răbdare.

Rac

Toate lucrurile vin la timpul lor, mai ales atunci când știi ceea ce îți dorești de la viață. Încearcă să nu ii judeci prea aspru pe unii oameni din jur. Tu ai foarte multe binecuvântări în acest moment și trebuie să fii recunoscător pentru ele Universului.

Leu

Casa spiritualității este deschisă în acest moment, ceea ce înseamnă că legătura ta cu universul și cu oamenii dragi este resimțită în primul rând la nivel de suflet. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu atunci când nu ești de acord cu un anumit subiect.

Fecioară

Anumite persoane din jurul vostru pot să pună presiune asupra voastră pentru a face anumite lucruri pe care voi nu vi le doriți în acest moment. Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii importante.

Horoscop luni, 27 decembrie 2021. De trebuie să se ferească zodia Leu
Horoscop luni, 27 decembrie 2021. De trebuie să se ferească zodia Leu

Balanță

Marte vă face destul de ambițioși și poate chiar să vă supărați un pic mai repede pe cei din jur. Marele Jupiter însă vă dà înțelepciune, iar partenerul de viață este cel care vă ajută să înțelegeți mai bine cum ar trebui să reacționați la ce se întâmplă în viața voastră.

Scorpion

Mercur vă face mai comunicativi sau vă aduce vești bune prin intermediul cunoștințelor. Aspectele actuale vă ajută în tot ceea ce ține de sectorul interacțiunii cu cei dragi și cumva totul pare a fi o binecuvântare pe sectorul familiei.

Săgetător

Micul benefic Venus vă poate aduce motive de bucurie în acest moment, poate chiar niște vești bune pe care le așteptați de ceva timp. Dacă până acum ați fost mai superficial, retrogradarea aceste planete vă face să luați în calcul noi metode de a vă îmbunătăți viața.

CapricornDeși în mod normal sunteți oamenii care puneți foarte mult accent pe cariera voastră, aspectele actuale vor ca voi să vă deconectați și să apreciați foarte mult familia, casa și energia pozitivă a Sărbătorilor în continuare. Aveați nevoie de o pauză.

 Vărsător

Încercați sã nu mai lăsați în sentimentul nemulțumire sau de perfecțiune să vă strice momentul actual si  invatati sa trăiți fiecare clipa ca si cum ceva minunat se intampla mereu. Apreciați -vă  binecuvantarile, pentru că  ele sunt cele mai frumoase daruri.

Pești

Relația cu partenerul de viață pare să fie destul de bună în această perioadă de timp, mai ales dacă sunteți și voi dispuși să faceți niște compromisuri pentru fericirea acestuia. În rest, familia nu ne-o alegem, cel puțin nu conștient , și trebuie să o acceptăm așa cum e.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...